STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με σκόρερ τον Επστάιν, 1-0 η Λαμία την ΑΕΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Επστάιν EUROKINISSI SPORTS

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Λαμία η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 με γκολ του Επστάιν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο νεοαποκτηθείς Ντένις Επστάιν της Λαμίας ήταν ο μοναδικός σκόρερ στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΛ.

Το ματς έγινε στο ΕΑΚ Λαμίας με τους δυο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 5' με το σουτ του Καραγκούνη που έφυγε έξω. Ενώ η ΑΕΛ είχε μια καλή στιγμή για γκολ στο 21' με τον Πίτινα σουτάρει και τον Μελισσά να μπλοκάρει.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 59' με ωραίο πλασέ του Επστάιν. Ενώ στο 61' ο Βασιλαντωνόπουλος βρέθηκε και πάλι σε θέση για γκολ αλλά ο Γκέκας απομάκρυνε. Η ΑΕΛ από την πλευρά της θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 68' αλλά το γυρισό του Σαϊτι δεν βρήκε εστία.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Επστάιν, Τσούκαλος.

Έπαιξαν και οι:Σαράνοβ,Καπαγιαννίδης,Παπαργυρίου,Δημούτσος,Κωστίκας,Μπερτόλιο,Ρόμανιτς,Μπούτνικ.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου):Σουλούκος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Χουμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Σαΐτι, Φρίουι​​.

Έπαιξαν και οι:Γκέκας, Μόρας, Γρομιτσάρης, Γκόικοβιτς, Πετροβίτς, Κάσσος, Χαλάτσης, Πινάκας, Χότζαλι, Νούσιος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ