STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με προβλήματα για το πρώτο διπλό στη Λαμία

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ(Α) ΜΟΛΙΝΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές απουσίες ενόψει του αποψινού αγώνα (20:30) με τη Λαμία και θα προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Τα πλάνα 11άδας του "τριφυλλιού".

Αρκετές απουσίες μετρά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και θα προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (20:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, όπου ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το πρώτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Κουτρουμπής θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μολέντο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ρέις είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Σιλά στη μεσαία γραμμή. Απόντες είναι ακόμα ο Άλτμαν (πήρε κόκκινη με την ΑΕΛ), οι τραυματίες Τσάβες, Λουτσιάνο, Τζανδάρης και για λόγους τακτικής οι Αυλωνίτης, Κότσαρης και Στάικος.

Το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί και στο ματς με τη Λαμία. Ο Ουζουνίδης θα έχει τον Βλαχοδήμο στο τέρμα και στην άμυνα -από αριστερά προς δεξιά- τους Χούλτ, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί. Οι Ρέις και Κουρμπέλης στη μεσαία γραμμή και οι Λουντ, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες τριάδα πίσω από τον Μολίνς, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση με εννέα βαθμούς έπειτα από επτά αγώνες, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι κουβαλάει και το -2 από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μόλινς, Πίσπας.

ΜΕ ΚΡΙΣΑΝΤΟΥΣ Η ΛΑΜΙΑ

Στον αντίποδα, η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τον Μπάμπη Τεννέ, να συμπεριλαμβάνει τον Μακόλεϊ Κρισάντους για πρώτη φορά στην αποστολή. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, επέλεξε 19 παίκτες και θα αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός την τελευταία στιγμή.

Μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιό του ο τραυματίας, Πατρίκ Βουό. Η Λαμία έχει σε επτά ματς, μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες και δύο νίκες, επτά βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Λινάρδο, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Τσούκαλο, Κρισάντους και Ντακόλ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ