STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Ολουβατομπιλόμπα Αντεφουνιμπόμι Αλάγκμπε ο Αστέρας

Με Ολουβατομπιλόμπα Αντεφουνιμπόμι Αλάγκμπε ο Αστέρας

Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Super League γίνεται την Κυριακή (21/4, 19.00) στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα. Με τον Νιγηριανό Αλάγκμπε στην Κρήτη οι Αρκάδες.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (21/4, 19.00), για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Super League. Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια αυτής της "στροφής", με δεδομένο ότι η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην 13η θέση με 28 βαθμούς (θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τον 2ο της Football League), ενώ ο Αστέρας στην 12η θέση με 29 βαθμούς.

ΧΩΡΙΣ ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ, ΣΑΚΟΡ Ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ οι Αρκάδες αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Τελευταία φορά που είχαν επικρατήσει ήταν στις 3 Μαρτίου (3-0 τον Παναιτωλικό).

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός των Κρητικών, Μιχόγεβιτς, προπονήθηκε το Σάββατο (20/4), αλλά ο οργανισμός του είναι καταπονημένος και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Ανέτοιμος, από την άλλη, κρίθηκε ο Σακόρ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπράουν, Ποτουρίδης, Νάστος, Κυριακίδης, Οικονόμου, Μεγιάδο, Ναμπί, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σασί, Φερέιρα Σόουζα, Πέρσον.

ΛΕΙΨΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Απουσίες, και μάλιστα σημαντικές, αντιμετωπίζει ο Αστέρας. Ο Μανιάς έμεινε εκτός με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Κυριακόπουλος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, καθώς και οι τιμωρημένοι Πασαλίδης, Ιγκλέσιας και Καλτσάς.

Είναι τέτοιες οι ελλείψεις, που ο Γιώργος Παράσχος "επιστράτευσε" τον 19χρονο Νιγηριανό Oluwatobiloba Adefunyibomi Alagbe (!), ο οποίος είναι γεννημένος στις 24 Απριλίου 2000 και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και στόπερ.

Ο Αστέρας τον είχε κλείσει το καλοκαίρι μαζί με τον συμπατριώτη του Σουνταΐς Αλί Μπαμπά (κι αυτός γεννημένος το 2000, επιθετικός). Μένει να φανεί αν ο Αλάγκμπε με το ονοματεπώνυμο... σιδηρόδρομο, καταγράψει συμμετοχή.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος Βλάχος Κώτσιρας, Τασουλής, Μαρτίνεζ, Αλάγκμπε, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μουνάφο, Ρόλε, Γλέζος, Τσιλιανίδης, Φερνάντεζ, Αραβίδης, Δουβίκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ