STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Νέιρα και Πλατέλλα ο ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με Νέιρα και Πλατέλλα ο ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης
ΟΦΗ

Στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ, νίκησε 2-0 στο Καρπενήσι τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα γκολ για την ομάδα του Ηρακλείου σημείωσαν οι νεοαποκτηθέντες Χουάν Άνχελ Νέιρα (16') και Βαγγέλης Πλατέλλας (44').

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες. Το 1-0 έκανε ο Αργεντινός μέσος Χουάν Άνχελ Νέιρα με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από ατομική προσπάθεια του Μπολάκη. Το 2-0 σημείωσε στο 44' ο Πλατέλλας με μονοκόμματο σουτ, έπειτα από συνδυασμό και ασίστ του Κουτσιανικούλη.

Στο 32' ο ΟΦΗ είχε χάσει σημαντική ευκαιρία, όταν από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ο Ποτουρίδης με κεφαλιά είδε τη μπάλα να περνά άουτ. Η πρώτη ευκαιρία για τον Απόλλωνα χάθηκε στο 39, όταν το σουτ του Άιλερς έδιωξε σε κόρνερ ο Στρέζος. Στο 64' το σουτ του Ταποκό για την "Ελαφρά Ταξιαρχία" μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

ΟΦΗ (Α'): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Οικονόμου, Μεγιάδο, Πλατέλλας, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης.

ΟΦΗ (Β'): Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Νάστος, Παπαστεριανός, Εμπεσίλιο, Κοροβέσης, Νοικοκυράκης (71' Κοντογιάννης), Σασί, Ντίνας (75' Πλευράκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α'): Χουάντερσον, Πετσόνι, Τζανετόπουλος, Στάθης, Ναδάλες, Σούλτς, ΓκονΣάλες, Κονέ, ΜπεΝτινέλι, Μάντζιος, Άιλερς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Β'): Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Κύργιας, Βλάχος, Γκίνο, Ταπόκο, Καλλέργης, Σιατραβάνης (65’ Κοντογιαννόπουλος), Ρόσι, Χέλβε

Photo credits: OFI 1925 official

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ