STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Μύγα ο Παναιτωλικός, επιστροφή Λεονάρντο στον Λεβαδειακό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Eurokinissi Sports)
Μαρκόβσκι, Μεντί EUROKINISSI SPORTS

Ο αήττητος στη Super League Λεβαδειακός φιλοξενείται την Κυριακή (15/10, 18.15) από τον Παναιτωλικό, που προέρχεται από δύο νίκες. Οι αποστολές των δύο ομάδων.

Ο Γιώργος Μύγας είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Έπαιξε, τραυματίστηκε και έκτοτε ήταν νοκ άουτ. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, την Κυριακή (15/10, 18.15), ο μπακ των Αγρινιωτών τέθηκε στα πλάνα του Μάκη Χάβου.

Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μένει να φανεί εάν χρησιμοποιηθεί κιόλας στην αναμέτρηση του Αγρινίου. Εκτός έμεινε ο Ροντρίγκες για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Η αποστολή: Κυριακίδης, Τσέναμο, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ.

Από την άλλη, οι αήττητοι Βοιωτοί του Ζοζέ Ανιγκό ταξίδεψαν στο Αγρίνιο με τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία. Εκτός έμειναν και οι Σουμπίνιο - Καραχάλιος. Η αποστολή: Επασί, Ναμάσκο, Καλτσάς, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί, Αντιλεού, Καθάριος, Τόνι Σίλβα, Μπραντάο, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Νιάς, Ομπιόρα, Φάβαρο, Μητρόπουλος, Μεντί, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ