STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με "μουντιαλική" μπάλα η Super League 2018/2019

Croatia's Ivan Perisic jumps for the ball during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Croatia's Ivan Perisic jumps for the ball during the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Κλήρωση δεν έγινε, αλλά η Super League ενέκρινε την μπάλα με την οποία θα διεξάγονται οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας για τη νέα σεζόν (2018/2019). Είναι η Telstar Mechta, η οποία αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Το τοπίο παραμένει "θολό" στη Super League, καθώς το ΔΣ αποφάσισε την αναβολή της κλήρωση για την 9η Αυγούστου. Ενέκρινε, ωστόσο, τη νέα μπάλα με την οποία θα διεξάγονται οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας για τη νέα σεζόν (2018/2019).

Είναι η Adidas Telstar Mechta, με την οποία διεξήχθησαν τα νοκ-άουτ ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, το οποίο διεξήχθη στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

"- Η επίσημη μπάλα Telstar Mechta που αποκαλύφθηκε στη Knock-Out φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, παρουσιάζεται για το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή 2018-2019

- Το νέο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο είναι ιδανικό για το γήπεδο όπου ο ανταγωνισμός αυξάνεται με κάθε αγώνα –

Με την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για τη σεζόν 2018-2019, η adidas παρουσιάζει τη νέα επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος. Το έντονο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο της Telstar Mechta είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα της χώρας που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και από τον παλμό και την ένταση τόσο των παικτών εντός γηπέδου, όσο και των φιλάθλων.

Το όνομα της, Mechta, μεταφράζεται ως "όνειρο" ή "φιλοδοξία" στα Ρώσικα και η μπάλα είναι κατασκευασμένη από τα ίδια υλικά όπως η Telstar 18 που χρησιμοποιήθηκε στη φάση των ομίλων, αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένη για την υψηλή ένταση που επικράτησε στη Knock-Out φάση του 2018 FIFA World Cup™.

France goalkeeper Hugo Lloris looks at the ball as Croatia's Ivan Perisic scores his side's opening goal, during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France goalkeeper Hugo Lloris looks at the ball as Croatia's Ivan Perisic scores his side's opening goal, during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η ολοκαίνουργια Telstar Mechta διατηρεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά της "Brazuca” της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014 και ενισχύεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της adidas για να εκτοξεύσει την απόδοση μέσα στο γήπεδο. Η μπάλα έχει δοκιμαστεί βάσει των απαιτητικών αναγκών των καλύτερων παικτών παγκοσμίως, ενώ παράλληλα έχει κατασκευαστεί με τις τελευταίες τεχνολογίες για να μεγιστοποιήσει την απόδοσή της.

Σε μια εξελιγμένη εκδοχή από τις Επίσημες Μπάλες Αγώνων του παρελθόντος, με μία νέα επιφάνεια που χαρακτηρίζεται από μεταλλικό print και γραφιστικά εφέ, σχεδιασμένα να προσφέρουν απόδοση και αντοχή τόσο στο γήπεδο όσο και στο δρόμο, η βιωσιμότητα της Telstar Mechta όσο και της Telstar 18 ήταν προτεραιότητα της adidas, με χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνουν ανακυκλώσιμα υλικά backing και συσκευασίας.

Η Telstar Mechta και η Telstar 18 διαθέτουν ενσωματωμένο το NFC chip καταστώντας τες τις πιο καινοτόμες μπάλες της adidas μέχρι σήμερα. Το chip επιτρέπει στους καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με τη μπάλα μέσω του smartphone τους. Σε κάθε interaction, η μπάλα παράγει ένα μοναδικό κωδικό, ξεκλειδώνοντας αποκλειστικό περιεχόμενο και πληροφορίες για τον χρήστη.

Η Telstar Mechta είναι διαθέσιμη στα adidas Stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών, αλλά και online στο www.adidas.gr/football".

Photo credits: AP Photo/Rebecca Blackwell

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ