ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μόρα και Ζίζιτς η ΑΕΛ, χωρίς αλλαγές ο Παναιτωλικός

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Παναιτωλικό στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας της Λάρισας ο οποίος υπολογίζει τους Μόρα και Ζίζιτς. Κομπλέ η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Η 5η αγωνιστική της Super League θα ανοίξει με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Λάρισας και στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο των "βυσσινί".

Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Μόρα και Ζίζιτς που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και δεν αποκλείεται να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα. Ο Φέστα στην πρώτη αποστολή που ανακοίνωσε πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Παιτέρη, Γκόλια, Γρομητσάρη, Μόρα, Ζίζιτς, Τριποτσέρη, Καρανίκα, Σαχίτι, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλα, Νούσιο, Κόεφ, Κούνιτς, Μόρσυ, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Πίτι και Ακόστα.

ΚΟΜΠΛΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην Λάρισα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Παναιτωλικού με τον Τραϊνό Δέλλα να έχει πάρει μαζί του τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και κόντρα στη Λαμία.

Οι παίκτες του Δέλλα προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί και εν συνεχεία αναχώρησαν για τη Λάρισα με την αποστολή να αποτελείται από τους: Κυριακίδη, Γιαννακόπουλο, Βασιλούδη, Πάουλο, Μασουρέκ, Μιχάι, Χαντάκια, Λουσέρο, Καμαρά, Μαρινάκης, Ουίλιαν, Άργκους, Λιάβας, Ρότσα, Τσοκάνη, Ντίας, Έρικσον, Μοράρ, Μανά και Μπελεβώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ