ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μαρτίνες ο Άρης, χωρίς Κάστρο ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με στόχο το τέσσερα στα τέσσερα ο Άρης φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτη για Μαρτίνες στον Άρη, εκτός ο Μαύραϊ. Χωρίς Κάστρο ο ΠΑΣ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν.

Μια αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο το βράδυ στους "Ζωσιμάδες" όπου ο ΠΑΣ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του θα υποδεχθεί τον Άρη που θέλει το τέσσερα στα τέσσερα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει στην διάθεση του τον Κάστρο ενώ το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Άρη, για την 4η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Πετράκης έκανε ανάλυση τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια είχαν στο πρόγραμμα διπλό βάσει των οδηγιών του προπονητή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για αύριο. Μαζί του λοιπόν θα έχει τους:

Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Ευαγγέλου, Αθανασιάδης, Βιντάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κριζμάν, Τσικάρσκι, Λεό".

ΜΕ ΜΑΡΤΙΝΕΣ Ο ΑΡΗΣ

Αναφορικά με τον Άρη ο Πάκο Ερέρα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του το Νικολάς Μαρτίνες ενώ αντίθετα εκτός θα είναι ο Μαύραϊ.

Στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης.

Ο ανέτοιμος Μαύραϊ έμεινε εκτός όπως και ο τραυματίας Βαλεριάνος, αλλά και οι Καντιμοίρης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βίτορ και Παυλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ