STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Μαρκόβσκι και δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος, δεν κάμφθηκε από τη σωστή αποβολή του Κρνέτα και πανηγύρισε τη νίκη (πρώτη) με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο γκολ του Μάρκο Μαρκόβσκι στο 73ο λεπτό. (VIDEO)

Την πρώτη του νίκη στη Super της τρέχουσας σεζόν πανηγύρισε ο Λεβαδειακός. Το έκανε εντός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, για τον οποίον δεν λειτούργησε ούτε το σοκ της απομάκρυνσης του Βαλεριάν Ισμαέλ. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι, αλλά ο ατομισμός των μεσοεπιθετικών τους δεν στάθηκε σύμμαχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Δεν κάμφθηκαν από τη σωστή αποβολή του Γιόβαν Κρνέτα και πήραν τη νίκη με τον Μάρκο Μαρκόβσκι. Έτσι, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" παραμένει χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς. Θυμηθείτε πρώτα την αρχική διάταξη των δύο ομάδων και δείτε ακολούθως τρία σημεία που ξεχωρίζουν από το ματς.

Με Μαρκόβσκι και δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης
Με Μαρκόβσκι και δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

1. ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ... ΜΗΔΕΝ

Ούτε η απομάκρυνση του Βαλεριάν Ισμαέλ βελτίωσε (τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο) θεαματικά την εικόνα του Απόλλωνα Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ξόδεψε 45 ολόκληρα λεπτά (δεν υπήρχαν καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο) χωρίς τελική.

Με Μαρκόβσκι και δέκα παίκτες ο Λεβαδειακός, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Καμία τελική σε ένα ολόκληρο (το πρώτο) ημίχρονο. Πλήρης αποτύπωση της εικόνας, δηλαδή. Ακανόνιστες μπαλιές, προσπάθειες ημιτελείς. Με βάρκα την ελπίδα για επιφοίτηση στους Τριάδη, Τομάς και τον... Μάντζιο που επέστρεψε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας. Προφανώς δεν επιρρίπτεται ευθύνη στον Λευτέρη Βελέντζα, ο οποίος και προσωρινός προπονητής είναι και λίγες προπονήσεις έκανε για να ετοιμάσει την ομάδα...

2. ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ

Δεν τίθεται αμφιβολία περί ανωτερότητας του Λεβαδειακού στην αναμέτρηση. Ήταν μια ταχύτητα πάνω οι Βοιωτοί, τηρουμένων των αναλογιών (ταχυτήτων) στη Super League. Έφθασαν και πιο κοντά στο γκολ, αλλά για τον Χουάντερσον ήταν μια καλή βραδιά στη δουλειά. Θα μπορούσαν να έχουν και περισσότερες ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις. Αλλά, ο κάθε μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού ήθελε μια μπάλα μόνος του. Ο πιο ποιοτικός όλων Νανζί προσπάθησε να τα βάλει με όλους και με όλα, ο Σουμπίνιο πίστεψε εις μάτην ότι θα έβαζε το γκολ της αγωνιστικής (επιχειρώντας ως επί το πλείστον σουτ από πολύ μακρινή απόσταση), ο Γιακουμάκης αλήθεια ήταν πιο ρεαλιστικός. Η μπάλα σπάνια έφθανε στον Μαρκόβσκι.

3. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΘΑΣΕ...

Σκόραρε ο Λεβαδειακός. Τι κι αν ο Γιόβαν Κρνέτα με την... έμπνευσή του, άφησε τον Λεβαδειακό με αριθμητικό μειονέκτημα. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός στο 68ο λεπτό έχασε την μπάλα κι εν συνεχεία ανέτρεψε τον Τομάς. Ως τελευταίος παίκτης των γηπεδούχων, σωστά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Όταν η μπάλα έφθασε στον συμπατριώτη του, Μαρκόβσκι, ο Λεβαδειακός βρήκε δίχτυα. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν αποχώρησε από τον Παναιτωλικό, τον διεκδικούσαν όλες οι ομάδες αυτού του βεληνεκούς (που παλεύουν για ν' αποφύγουν τον υποβιβασμό). Τέτοια γκολ τα έχει ο Μαρκόβσκι μέσα στη σεζόν και σε πολλές περιπτώσεις είναι και... τρίποντα. Ήλθε στο 73ο λεπτό, από την ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, την ωραία κίνηση και κεφαλιά του 32χρονου φορ.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Βαγγέλης Μανούχος

Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Όμο, Μητροπουλος, Σουμπίνιο (84' Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (90'+3' Αντιλεού), Νανζί (72' Καραχάλιος), Μαρκόβσκι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές (86' Ελ-Χελβέ), Κονέ (77' Σικαμπάλα), Ζοάο Πέδρο (62' Ντ' Ούρσο), Τριάδης, Τομάς, Μάντζιος.

Γκολ: 73' Μαρκόβσκι

Κάρτες: 75' Μητρόπουλος, 82' Καραχάλιος, 90'+1' Γιακουμάκης / 37' Κοντές, 57' Ναδάλες

Κόκκινη κάρτα: 68' Κρνέτα

Θυμηθείτε εδώ τοliveτου αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ