ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μάρκος Πάουλο ο Παναιτωλικός, πρώτη για Πλιάτσικα και Ρόμανιτς στη Λαμία

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ /  EUROKINISSI)
Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός που έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν υποδέχεται την Δευτέρα (24/9) τη Λαμία που ακόμα δεν έχει ούτε ένα πόντο στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ματς της Δευτέρας (24/9) είναι αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία με τους γηπεδούχους που έχουν τέσσερις πόντους μετά από τρία ματς να υποδέχονται την ομάδα της Φθιώτιδας που ακόμα δεν έχει ούτε έναν βαθμό.

Για την ομάδα του Αγρινίου επιστρέφει στην αποστολή ο Μάρκος Πάουλο ενώ ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κυριακίδη, Γιαννακόπουλο, Μοράρ, Μανά, Πάουλο, Μιχάι, Χαντάκια, Μάζουρεκ, Ντίας, Μαρινάκη, Ουίλιαν, Άργκους, Λιάβα, Ρότσα, Τσοκάνη, Λουσέρο, Έρικσον, Καμαρά, Βασιλούδη και Μπελεβώνη.

ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΥΤΣΟ, ΟΥΣΜΑΝ, ΜΕΣΑ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΡΟΜΑΝΙΤΣ

Σε αντίθεση η Λαμία μετέβη στο Αγρίνιο χωρίς τον τιμωρημένο Δημούτσο και τον τραυματία Ουσμάν ενώ για πρώτη φορά ο Μάκης Χάβος έχει στη διάθεση του τους Πλιάτσικα και Ρόμανιτς ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Αναστασιάδης που είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο την περασμένη εβδομάδα.

Η αποστολή της Λαμίας αποτιελείται από τους: Σαράνοφ, Μελίσσα, Βασιλαντόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Αναστασιάδη, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνη, Πλίατσικα, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Ρόμανιτς, Καραμάνο και Τσούκαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ