ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κυριακόπουλο ο Αστέρας, πρώτη για Γκαρός στον Απόλλωνα

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο Αστέρας και Απόλλων Σμύρνης.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League θα ανοίξει το Σάββατο με την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τρίπολη. Οι δυο προπονητές ανακοίνωσαν τις αποστολές των δυο ομάδων οι οποίες δεν κρύβουν εκπλήξεις.

Από πλευράς των γηπεδούχων, ο Σάββας Παντελίδης, επανέφερε στην 18άδα τον Κυριακόπουλο που δεν έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό και εκτός μεταξύ άλλων έμειναν οι Ρόλε, Τασουλής, Ματρικάρντι, Σάλας.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Κυριακόπουλο, Μαρτίνεζ, Κώτσιρα, Βλάχο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Τόνσο, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Φερνάντες, Μανιά και Δουβίκα.

ΜΕ ΓΚΑΡΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Στην αποστολή του Απόλλωνα τώρα συμπεριλήφθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Γκαρός, από τη στιγμή που βγήκε το δελτίο του. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Κύργιας που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου σημειώνει:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο, 22/9/2018, 18:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ

Στη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μιχάλης Κύργιας και αποχώρησε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Ελ Χέλβε, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ