STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Κόντε ο ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς Καρυπίδη ο Πλατανιάς

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΑΣ, Πλατανιάς EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς, που ισοβαθμούν στους έξι βαθμούς ύστερα από έξι ματς, κοντράρονται το Σάββατο (14/10, 16.00) για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι αποστολές των δύο ομάδων.

Μόλις μια νίκη έχουν κάνει στο εφετινό πρωτάθλημα ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς. Οι Ηπειρώτες είχαν το "διπλό" της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης και οι Χανιώτες αυτό στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ύστερα από έξι αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή συγκατοικούν στους έξι βαθμούς και το Σάββατο (14/10, 16.00) παίζουν στους "Ζωσιμάδες" για την 7η αγωνιστική.

Ο Γιάννης Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει "μάχιμο" τον Ισπανό επιθετικό Πέτρο Κόντε, αλλά και τον Φόνσι Ναδάλες. Στην αποστολή μπήκε και ο Νικολιάς, ενώ εκτός είναι οι Περιστερίδης, Ροντρίγκες, Ζώγκος, Βενετικίδης, Ντόλοβατς και Ζαχαρός.

Οι 21 παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι οι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Ναδάλες, Λίλα, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Μανθάτης, Νικολιάς, Μπετρά, Σολτάνι, Καρανίκας, Γιάκος, Κόντε, Μπουκουβάλας και Βιδάλ.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς ανέβηκε στηα Ιωάννινα χωρίς τους Καρυπίδη - Στάμου, που είναι τραυματίες, τον Πλιάτσικα που είναι τιμωρημένος, αλλά και τον Γάλλο κίπερ Ομπερχάουζερ που έχει χειρουργηθεί. Επιστρέφει στην αποστολή ο αμυντικός Ντικαμονά.

Η αποστολή του Πλατανιά: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ντικαμονά, Στάθης, Πριντέτα, Σκαρντοβέλι, Στανισάβλιεβιτς, Κρος, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Αμπντούλ Ουές, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκζέτσλακ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ