STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Κάτσε - Ουάρντα η ΑΕΛ, με Μουνίθ ο Βόλος

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το Σάββατο (30/11, 17.15) η ΑΕΛ υποδέχεται τον Βόλο για τη 12η αγωνιστική της Super League 1. Οι αποστολές των δύο ομάδων για το θεσσαλικό ντέρμπι.

Η 7η της Super League 1 ΑΕΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/11, 17.15) τον 11ο Βόλο. Στο +2 από τον αντίπαλό τους οι "βυσσινί", θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τις ήττες από Λαμία και ΠΑΟΚ. Το σύνολο του Χουάν Φεράντο, από την άλλη, προέρχεται από την ισοπαλία με τον Αστέρα και τη νίκη σε βάρος του Παναιτωλικού.

Ο Ισπανός υπολογίζει και πάλι τον Μουνίθ που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ οι Μπαλογιάννης και Διαμαντής που είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν είχαν αγωνιστεί με τον Αστέρα, επιστρέφουν. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γέντρισεκ. Για την ΑΕΛ εκτός είναι ο τιμωρημένος Μιχαήλ και ο Σετσέροβιτς. Επιστρέφουν οι Κάτσε και Ουάρντα.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Κάτσε, Ουάρντα, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Στάνκοβιτς, Γιάκο, Γκόλια, Καρανίκα, Πινακά, Μόρα, Μπάλλα και Μπέρτο.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Λύρατζης, Φερράρι, Τσαούσης, Τσίκα, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μήτογλου, Μαξ, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιάτ, Τόρρες, Ζοάο, Μουνίθ, Μυστακίδης και Μάντζης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ