STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Ελ Καντουρί πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί με το γκολ που πέτυχε στο 68' έδωσε τη νίκη (0-1) στον ΠΑΟΚ που δυσκολεύτηκε απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκτός εαυτού ο Λουτσέσκου για δύο λάθη του βοηθού Καμπούρη. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες με την ταχύτητα τους δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που κατάφερε ωστόσο να ελέγξει μετά τα πρώτα 20’ το ρυθμό και με κινητήριο μοχλό τον Ουάρντα να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με τον Ελ Καντουρί να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για το Δικέφαλο στο 68’.

Ο Ζοζέ Ανιγκό προτίμησε τον Μανόιλοβιτς να υπερασπιστεί την "κυανέρυθρη" εστία, τον Κούρντι στο δεξί αμυντικό άκρο, τον Παπαγεωργίου στ' αριστερό κι ενδιάμεσά τους ως δίδυμο τους Μπανανά και Ντομίνγκες.

Η κεντρική τριάδα αποτελείτο από τους Μασούρα, Κόρμπο και Κεϊτά, ο Καμαρά ήταν στο δεξί "φτερό", ο Σπιριντόνοβιτς στο αριστερό κι ο Ντουρμισάι στην κορυφή.

Με Ελ Καντουρί πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τον Πασχαλάκη να υπερασπίζεται την εστία, τον Μάτος στο δεξί αμυντικό άκρο, τον Βιεϊρίνια στο αριστερό κι ενδιάμεσα τους ως δίδυμο τους Κρέσπο και Χατσερίντι. Σάχοβ και Μαουρίσιο αποτέλεσαν το αντίστοιχο δίδυμο στους χαφ, ο Ελ Καντουρί ως δεξιός εξτρέμ, ο Ουάρντα ως αριστερός κι ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Με Ελ Καντουρί πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε απ'τον αγώνα.

1. ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με τον Σάχοφ στη μεσαία γραμμή αντί του Κάνιας και τον Χατσερίντι στο κέντρο της άμυνας αντί του Βαρέλα ο ΠΑΟΚ ήταν ένα…κλικ πιο αργός και αυτό ο Πανιώνιος προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι Νεοσμυρνιώτες έβγαλαν πολλές και γρήγορες αντεπιθέσεις οι οποίες κατέληξαν σε επικίνδυνες τελικές προσπάθειες με κύριους εκφραστές τους Μασούρα και Σπιριντόνοβιτς και δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι αργές επιστροφές των ποδοσφαιριστών του ήταν το πιο σημαντικό από τα προβλήματα που αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα του παιχνίδιου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο πρώτα 15΄ δεν βγήκαν και οι συνεργασίες και επιθετικά και ανασταλτικά ανάμεσα στο Μάτος και τον Ουάρντα με αποτελέσματα ο Σπιριντόνοβιτς να τους ταλαιπωρεί και τους δύο και να τους βάζει…δύσκολα

2. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΔΥΝΟΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε 24' για να κάνει την πρώτη του τελική με ένα σουτ του Μαουρίτσιο που βρήκε σε αντίπαλο πριν καταλήξει η μπάλα στα χέρια του Μανόιλοβιτς. Την καλύτερη στιγμή του πάντως την είχε στο πρώτο ημίχρονο με τον Βραζιλιάνο και πάλι στο 27'. Από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι ο Μαουρίτσιο πήρε τη κεφαλιά με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να διώχνει ενστικτωδώς την μπάλα με τα πόδια.

Γενικότερα ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στη Νέα Σμύρνη δεν κατάφερε να μπει με πολλές αξιώσεις στην περιοχή του Πανιωνίου και επιχείρησε κυρίως με σέντρες να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων.

3. Ο ΟΥΑΡΝΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, Ο ΚΑΝΤΟΥΡΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Ο Αμρ Ουάρντα αφού ξεπέρασε το κακό του ξεκίνημα στον αγώνα ανέβασε απόδοση και έδειχνε να είναι αυτός ο πλέον επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον έτσι φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο Πέλκας ήταν από την αρχή εκτός κλίματος γεγονός που επηρέαζε και τον Πρίγιοβιτς, που ξέμενε μπροστά μακριά από την μπάλα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γεγονός που διαπίστωσε και ο Λουτσέσκου αλλάζοντας πλευρές στους εξτρέμ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ουάρντα πήγε αριστερά παίζοντας μπροστά από το Βιεϊρίνια και συνεχίζοντας να έχει πολύ συμμετοχή στον αγώνα και να είναι πολύ παραγωγικός, με τον Ελ Καντουρί δεξιά μαζί με τον Μάτος.

Βέβαια το γκολ για τον ήρθε από το Μαροκινό στο 68’ σε μια από τις λίγες γρήγορες αντεπιθέσεις που έβγαλε ο ΠΑΟΚ με τον Καντουρί να δέχεται την μπάλα εντός της αντίπαλης περιοχής να γυρίζει όμορφα την μπάλα και να την στέλνει στα δίχτυα

4. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Παπαπέτρου το πήγε καλά το παιχνίδι καθώς έδειχνε να σφυρίζει ότι έβλεπε και για τις δυο ομάδες. Δύο φορές όμως ο πρώτος βοηθός του ο Καμπούρης τον παρέσυρε σε λάθη. Το πρώτο στο 50' όταν λανθασμένα υπέδειξε τον Πρίγιοβιτς οφ σάιντ με το Σέρβο να χάνει πάντως το τετ- α-τε και κυρίως στη φάση του 88'.

Ο Ακπόμ που παίρνει το… ριμπάουντ καλύπτεται από αντιπάλους αμυντικούς και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πανιώνιου. Εκτεθειμένος ήταν ο Ουάρντα αλλά βρισκόταν δίπλα στο σημαιάκι του κόρνερ και σαφώς δεν επηρέαζε τη φάση.

Τα δύο λάθη του βοηθού προκάλεσαν την έκρηξη του Ραζβάν Λουτσέσκου που έξω φρενών του επιτέθηκε φραστικά και μετά το τέλος του αγώνα.

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου

Βοηθοί: Βασίλης Καμπούρης, Αντώνης Καρατζίκας


Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό):
Μανόιλοβιτς, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Καμαρά (65' Μανθάτης), Κόρμπο, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (85' Σιντί Αλί), Μασούρα, Ντουρμισάι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (80' Λημνιός), Πέλκας (67' Ακπόμ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (85' Κάνιας).

Γκολ: 68' Ελ Καντουρί

Κάρτες: 18' Χατσερίντι, 81' Σάχοβ

Θυμηθείτε εδώ τοliveτου αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ