STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με αστερίσκο η βαθμολογία των playoffs

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Super League αναμένεται να επικυρώσει με αστερίσκο τη βαθμολογία των playoffs για να δηλώσει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη λόγω της έφεσης του Παναθηναϊκού για την ποινή που του ασκήθηκε για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Με βαριά "καμπάνα" τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για το ματς με τον ΠΑΟΚ και το κουτάκι μπύρας το οποίο χτύπησε τον Ίβιτς στο κεφάλι. Η Super League κατακύρωσε το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ με σκορ 3-0 και προέβη στην αφαίρεση βαθμών του "τριφυλλιού": -3 από τα playoffs και -2 στην επόμενη σεζόν. Παράλληλα υπάρχει και πρόστιμο, ύψους 41.500 ευρώ, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για δυο αγωνιστικές.

Η ποινή είναι εφέσιμη εντός πέντε ημερών και στον Παναθηναϊκό θα κάνουν χρήση του δικαιώματός τους, ενώ είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρούν πως για πολλοστή φορά εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στην δική τους ομάδα και γι' αυτό θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ακόμα και να προσφύγουν και στα ανώτατα δικαστικά όργανα.

Από 'κει και πέρα, αυτό δημιουργεί θέμα με την επικύρωση της βαθμολογίας των playoffs της Super League, την ώρα που θα πρέπει να δηλώσουμε ομάδες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Super League αναμένεται να επικυρώσει με αστερίσκο τη βαθμολογία, για να δηλώσει τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με την σημείωση ότι εκκρεμούν οι αποφάσεις για τις εφέσεις, οι οποίες ενδέχεται να αλλάξουν και την κατάταξη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ