STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με Ασούμπρε η Λαμία, χωρίς οκτώ ο Παναιτωλικός

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία που στοχεύει στην τέταρτη διαδοχική της επικράτηση στη Super League, υποδέχεται το Σάββατο (2/2, 19.00) τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική. Οι αποστολές των δύο ομάδων.

Χωρίς τους τραυματίες Μπλάζιτς και Μπεχαράνο, τους Αναστασιάδη, Καραγκούνη και Τζανετόπουλο, αλλά με νέο πρόσωπο τον 26χρονο Ιβοριανό εξτρέμ, Ζαν-Λουκ Ασούμπρε, η Λαμία υποδέχεται το Σάββατο (2/2, 19.00) τον Παναιτωλικό για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, επί Παναθηναϊκού, Ατρόμητου και Απόλλωνα. Διαθέσιμοι για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες είναι οι εξής: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε λειψός στη Λαμία. Στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Καμαρά, Πάουλο, Ηλ. Γιαννιώτη, Νταλακούρα, προστέθηκαν ο Μοράρ και ο Μαρινάκης. Τιμωρημένοι για την ομάδα του Δέλλα είναι οι Μάζουρεκ και Μανά. Η αποστολή των "καναρινιών": Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Ντίας, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Βασιλούδης, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς.

Η Λαμία βρίσκεται στην 10η θέση με 20 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός, που τελευταία φορά είχε νικήσει στις 15 Δεκεμβρίου (1-2 τον Άρη), είναι 8ος με 23.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ