STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μάχη... αποδείξεων για Ατρόμητο!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος έχει επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ, η Λαμία φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Αστέρα και ο Παναιτωλικός τον Πανιώνιο σε ένα επίσης ισορροπημένο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (15:00), το ίδιο και ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη στο Φάληρο (19:30). Εντούτοις, οι τρεις σημερινές αναμετρήσεις στις 17:15 για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή είναι ισορροπημένες και ανοιχτές σε όλα τα αποτελέσματα.

Ο Ατρόμητος που προέρχεται από ήττα-μαχαιριά στο Περιστέρι από τον Παναιτωλικό, φιλοξενείται στ ους "Ζωσιμάδες" από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι του Νταμίρ Κάναντι δεν θέλουν να χάσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις κα στόχος είναι το τρίποντο και μόνο, την ώρα που για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στη Φθιώτιδα, η Λαμία υποδέχεται τον φορμαρισμένο Αστέρα του Σάββα Παντελίδη, η οποία προέρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ αυτή του Τεννέ από την -εντός προγράμματος- ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 2-0. Η Λαμία θέλει να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις και να μην κινδυνέψει, ενώ οι Αρκάδες να εδραιωθούν στην πεντάδα και αν γίνεται να εκμεταλλευτούν κάποια γκέλα του Ατρομήτου και να πλησιάσουν (η διαφορά είναι στους επτά βαθμούς).

Τέλος, ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα θέλει να εξαργυρώσει το τρίποντο στο Περιστέρι και να φτάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αυτή την φορά κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος έρχεται από το 1-1 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Πανιώνιος να μείνει στην 5η θέση και να μην χάσει και άλλο έδαφος. Ανοιχτό ματς, κρίσιμο και για τις δυο ομάδες και ουδείς μπορεί να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ