STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ματζουράκης: "Στο τέλος 'βάρυνε' λίγο η κατάσταση στον Παναιτωλικό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Ματζουράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε για την πορεία του στον Παναιτωλικό, για το "διαζύγιο" και για τη μάχη του πρωταθλήματος. Τι είπε για τον Ουάρντα και τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4" και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Αγρινίου, για την σχέση του με τον Φώτη Κωστούληα και για τη μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του από τον Παναιτωλικό: "Είχα μεγάλη εκτίμηση στον κ. Κωστούλα όταν ερχόμουν και με την ίδια εκτίμηση φεύγω. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Στο τέλος «βάρυνε» λίγο η κατάσταση. Έχω μια ευθύνη και εγώ. Στην αρχή είχαμε πολύ καλή πορεία όμως μετά έφυγαν πολλοί παίκτες που έπαιζαν 11άδα. Δεν προλάβαμε να πάρουμε παίκτες και μείναμε χωρίς ποδοσφαιριστές σε ένα κομβικό σημείο.

Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ και τόσο με τον Πανιώνιο όσο και με τον ΠΑΟΚ είχαν πολύ καλή εικόνα. Γίνονται παιχνίδια σε πολύ κοντινά διαστήματα και αυτό στην Ελλάδα δεν μπορούμε να το στηρίξουμε. Χρειάζεται ρόστερ. Εξετάσαμε πάρα πολλούς παίκτες, προσπαθήσαμε αλλά δεν ήρθαν. Φεύγω και κρατώ την εκτίμηση του κόσμου. Με το που έμπαινα και με το που έφευγα με χειροκροτούσαν και αυτή τη συμπεριφορά δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Αγαπάνε την ομάδα και θέλω να τους παροτρύνω να στηρίξουν αυτή τη διοίκηση καθώς πίσω από τον Κωστούλα υπάρχει γκρεμός".

Για τον Κωστούλα: "Ο άνθρωπος έχει ξηλωθεί πολύ και συνέχεια δίνει. Από πέρυσι έχει φτιαχτεί ένα αξιόλογο ρόστερ με νέα παιδιά".

Για την οργάνωση του Παναιτωλικού: "Υπάρχει οργάνωση και όλα αυτά οφείλονται σε αυτόν τον πρόεδρο. Έχει δώσει ό,τι είναι να δώσει και για αυτό είχα πει πως έπρεπε να τον ξεκουράσουμε και να πουλήσουμε κάποιον παίκτη".

Για τον Ουάρντα: "Νομίζω πως υπάρχει προσυμφωνία με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν θα παίξει ο Ουαρντά στον ΠΑΟΚ: "Ο Ουάρντα είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Ο ΠΑΟΚ κάνει επένδυση σε ένα νέο παιδί, με πολλά παιχνίδια και εμπειρία. Όταν είχε έρθει είχε προβλήματα να ενταχθεί και βελτιώθηκε πάρα πολύ από πέρυσι. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει πολύ καλά και τα δύο πόδια. Είναι ένα νέο και πολύ καλό παιδί, θα έχει συναγωνισμό και θα δουλέψει. Πιστεύω πως ο Παναιτωλικός θα κάνει λάθος αν δεν βάλει ποσοστό μεταπώλησης. Έχει ένα στυλ που θα τον κάνει να αγαπηθεί πολύ στον ΠΑΟΚ. Σε εμάς όταν είχε έρθει είχε πολλά προβλήματα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να τον εντάξουμε. Έχει αλλάξει πάρα πολύ και έχει βελτιωθεί".

Για το αν είναι τρωτός ο Ολυμπιακός: "Δεν νομίζω πως προλαβαίνει κάποια ομάδα τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μειωθεί η ψαλίδα αλλά είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολίες αλλά κάνει και αυτός προσπάθειες να βελτιωθεί. Είναι μεγάλη η διαφορά, υπάρχουν πολλά ντέρμπι και ο Ολυμπιακός θα παίζει και για δύο αποτελέσματα. Είναι καλή ομάδα και έχει παίκτες που του λύνουν τα προβλήματα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ