STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ματσάρα στο Αγρίνιο, ισόπαλοι 2-2 Παναιτωλικός - Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Παναιτωλικός, Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Καταπληκτικό παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική της Super League, το οποίο δεν ανέδειξε νικητή (2-2). Φοβερά γκολ, εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο των "καναρινιών".

Παναιτωλικός και Ατρόμητος παραμένουν χωρίς νίκη στη Super League ύστερα από δύο αγωνιστικές. Η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αγρίνιο έληξε στο 2-2, μια αναμέτρηση που είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, πάθος, δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και υπέροχα γκολ.

Ο Ατρόμητος περιόρισε αισθητά τον Παναιτωλικό στο πρώτο μέρος και πήγε στα αποδυτήρια με 1-0 μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν ριζικά την εικόνα τους στο δεύτερο μισό, ήταν ανώτεροι, αλλά το ματς έληξε εντέλει στο 2-2.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας, που έκανε το 1-1, έγινε ο πρώτος αμυντικός από την Αιτωλοακαρνανία, που σκοράρει με τη φανέλα του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία!

ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

Ο Παναιτωλικός με Κυριακίδη στα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Μαρινάκη, αριστερό τον Λουίς Ρότσα και στόπερ τους Χαντάκια και Μιγκέλ Ροντρίγκες. Εξάρι ο Μπεχαράνο, μπροστά του οι Ρόσα και Ντιέγκο Λόπες, στα άκρα Ντίας - Μαζουρέκ, στην κορυφή ο Μαρκόβσκι.

Ο Ατρόμητος με 4-2-3-1. Ο Μίρκοβιτς στο τέρμα, δεξί μπακ ο Κιβρακίδης, αριστερό ο Γιαννούλης με Καρασαλίδη και Χατζηϊσαΐα στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι ο Μπουσουλάτζιτς και Μάντσον, ο Ουμπίντες πίσω από τον Ντάουντα και Μασούσος (αριστερά) - Ντιγκινί (δεξιά) στα άκρα.

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Άγγελος Πήττας (Ηλείας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης (87' Βασιλούδης), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μπεχαράνο, Ντιέκο Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76' Μοράρ), Μαζουρέκ (56' Κλέσιο), Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης (76' λ. τρ. Μενσά), Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς (66' Ρισβάνης), Ουμπίντες, Ντιγκινί (67' Βασιλακάκης), Μανούσος, Ντάουντα.

Γκολ: 67' Χαντάκιας, 79' Ρόσα - 33' Ντιγκινί, 69' Ντάουντα

Κάρτες: 9' Ρότσα, 39' Μαζουρέκ, 42' Ντιέγκο Λόπες, 53' Ντίας, 68' Χαντάκιας - 44' Μάντσον, 89' Μανούσος

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες. Αυτό μέχρι το δεκάλεπτο, οπότε και η ομάδα του Αγρινίου άρχισε να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Σε όλο το 45λεπτο, ωστόσο, η ομάδα του Αγρινίου δυσκολευόταν αισθητά να απειλήσει τους Περιστεριώτες, οι οποίοι αμύνονταν με εξαιρετικό τρόπο.

Ο Μάντσον "καθάρισε" σχεδόν κάθε προσωπική μονομαχία και έβαλε τέλος σε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες των "καναρινιών". Αν μια ομάδα έπρεπε να προηγηθεί στο πρώτο μισό, αυτή ήταν ο Ατρόμητος. Όχι ότι είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά τουλάχιστον δημιούργησε λίγες. Η καλύτερη όλων, πλην του τέρματος που θα ακολουθούσε, αυτή του 8ου λεπτού, όταν ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ και η καρφωτή κεφαλιά του Ντιγκινί πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Κιβρακίδης, Ντίας EUROKINISSI SPORTS

Το 0-1 έγινε στο 33'. Ο Ντιγκινί σηκώθηκε στον αέρα με τον Ροντρίγκες, ο Πορτογάλος βρήκε άθελά του με κεφαλιά δεξιά τον Ουμπίντες, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα. Ο Γάλλος είχε προλάβει να μπει στην περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μια φάση βέβαια που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι εκτιμούν πως έγινε φάουλ στον στόπερ της ομάδας από τον σκόρερ.
Είναι αξιοσημείωτο ότι επί της ουσίας ο Μίρκοβιτς δεν απειλήθηκε στο πρώτο 45λεπτο. Ήταν σπάνιες οι φορές που κλήθηκε να επέμβει και όταν το έπραξε, δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την εστία του απαραβίαστη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ατρόμητος, πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Δυναμικό ξεκίνημα από τους Αγρινιώτες στο δεύτερο μισό. Ξεκάθαρος ο στόχος των γηπεδούχων να σκοράρουν άμεσα και να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι. Θέληση για ισοφάριση υπήρχε από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, όχι όμως τρόπος. Αυτό μέχρι το 66' όμως, όταν η άμυνα του Ατρόμητου ξεκλειδώθηκε από στατική φάση. Ο Κλέσιο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μίρκοβιτς έκανε κακή έξοδο και ο αφύλαχτος Χαντάκιας σκόραρε με κεφαλιά από κοντά (1-1).

Πού να το περίμεναν στο Αγρίνιο τι θα συνέβαινε μόλις δύο λεπτά μετά. Ο Ντάουντα βρέθηκε μακριά έξω από την περιοχή, έπιασε ένα απίθανο σουτ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητου (1-2). Ο ψυχωμένος Παναιτωλικός δεν το έβαλε κάτω. Μετά το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, ο Κάναντι γύρισε το σχήμα της ομάδας του σε 3-5-2. Στους Χατζηϊσαΐα και Καρασαλίδη πρόσθεσε τον Ρισβάνη. Όπως ακριβώς με τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα δηλαδή.

Και τότε γύρισε το σχήμα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί ξανά. Υπέροχο γκολ από τον Παναιτωλικό, χάρη στην καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Κλέσιο από τον άξονα, ο οποίος "έσπασε" αριστερά στον επερχόμενο Μοράρ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε (79').

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (2-2).

Ματσάρα στο Αγρίνιο, ισόπαλοι 2-2 Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το γκολ του Ντάουντα, με το οποίο έγινε το 1-2 για τον Ατρόμητο. Έπιασε γεμάτο σουτ μακριά έξω από την περιοχή και η μπάλα πήγε σε ένα σημείο που ο Κυριακίδης κατέστη ανέφικτο να διώξει.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα από τον Κομίνη, καθώς υποστηρίζουν ότι στο γκολ που σημείωσε ο Ντιγκινί, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Γάλλου στον Μιγκέλ Ροντρίγκες. Από εκεί και πέρα, στις υπόλοιπες περιπτώσεις ο Θεσπρωτός ρέφερι και οι βοηθοί του πήραν σωστές αποφάσεις.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Θα επιλέξουμε τον Κλέσιο, διότι με την είσοδό του ο Παναιτωλικός ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό. Από δική του προσπάθεια έγινε το 2-2.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Οι οργανωμένοι επέστρεψαν και έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή νότα στην αναμέτρηση.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

"Γρουσούζικο" τείνει να γίνει αυτό το 3-5-2 για τον Ατρόμητο. Όποτε παίζει έτσι η ομάδα του Περιστερίου, δέχεται γκολ. Και στα φιλικά το ίδιο γινόταν, και τώρα στα επίσημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ