STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαρσέλο: "Έμπειρος ο Ολυμπιακός, δυνατή η ΑΕΚ"

Μαρσέλο: "Έμπειρος ο Ολυμπιακός, δυνατή η ΑΕΚ"

Στην εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε» με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη και τον "Sport24 Radio 103,3" φιλοξενήθηκε ο Βεριντιάνο Μαρσέλο και μιλησε για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Βεριντιάνο Μαρσέλο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και την εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε» με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ έκανε και μια ανασκόπηση της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την παραμονή του στην Ελλάδα:
«Είμαι 26 χρόνια στην Ελλάδα, είναι μια χώρα που μου αρέσει, ο κόσμος με υποδέχθηκε ζεστά όταν ήρθα και νομίζω ότι μου ταιριάζει. Όταν ήρθα στην Ξάνθη ήμουν σε ένα πολύ καλο επίπεδο ποδοσφαιρικά και ένιωσα ότι έπαιζα με εμπειρία και μπόρεσα να βοηθήσω και να προσφέρω στην ομάδα».

Για την μεταγραφή από την Ξάνθη στην ΑΕΚ:
«Η μετάγραφή ήταν να γίνει νωρίτερα, όταν πήγα στην ΑΕΚ η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, με ανταγωνισμό. Όμως ήμουν ήδη 30 και είχα εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ήξερα τι σημαίνει να είσαι στην ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Κάθε Κυριακή έπρεπε να νικήσουμε. Μου έκανε εντύπωση ότι στην πρώτη ημέρα που κάναμε προπόνηση είχαμε 5 χιλιάδες κόσμο».

Για το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Αν θυμάμαι καλά είναι το πρώτο ντέρμπι που επέστρεψε στην Φιλαδέλφεια ο Μπάγεβιτς σαν προπονητής του Ολυμπιακού».

Τι παίζει ρόλο σε αυτά τα ντέρμπι:
«Ο κόσμος περιμένει πολλά από τους παίκτες. Θυμάμαι παλιότερα είχαμε κόσμο στις προπονήσεις και μας έλεγαν ότι θέλουν τη νίκη».

Αν η ΑΕΚ έχει «Μαρσέλο» στην σύνθεση της την φετινή σεζόν:
«Η ομάδα πέρασε δυσκολίες στις μικρές κατηγορίες και πλέον ετοιμάζεται σιγά-σιγά για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Όσον αφορά τους παίκτες, πλέον το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό».

Η άποψη του για το ντέρμπι:
«Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη εμπειρία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν είναι δυνατή. Έχει παίκτες για να κάνει καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει τη νίκη».

Αν του πρότειναν να επιστρέψει στην ΑΕΚ:
«Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα, δεν υπήρξαν συζητήσεις γύρω από αυτό το ενδεχόμενο. Στην Ελλάδα λειτουργούν διαφορετικά σε αυτά τα θέματα, δεν κοιτάζουν τόσο τις αξίες αλλά λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα.

Αντίθετα, στην Βραζιλία δουλεύουν περισσότερο επαγγελματικά γιατί επενδύουν στα νεαρά παιδιά. Αν η Ελλάδα αλλάξει νοοτροπία στις μικρότερες κατηγορίες μπορεί να φθάσει σε υψηλό επίπεδο.

Η μόνη πρόταση που είχα ήταν από την Ξάνθη όπου θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ