STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μαραγκός: "Τα παιδιά πιστεύουν στην αξία τους"

Μαραγκός: "Τα παιδιά πιστεύουν στην αξία τους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Κ17, οι δυο προπονητές Σπύρος Μαραγκός και Τάσος Θέος μίλησαν στο Sport24.gr για το παιχνίδι ενώ δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός των πράσινων Λεωνίδας Καλομοίρης. (VIDS)

Το τελικό 0-0 στο Ρέντη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όπως είναι λογικό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό του τριφυλλιού Σπύρο Μαραγκό. Ιδίως από τη στιγμή που η ομάδα του έπαιζε για 15 λεπτά με παίκτη λιγότερο ενώ πριν την αναμέτρηση οι πράσινοι είχαν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και κάποια κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Οι δυο προπονητές μίλησαν στον Sport24.gr με τον Σπύρο Μαραγκό να σημειώνει:

"Ήταν ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια καλή ομάδα. Το διαχειριστήκαμε καλά είχαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Πιεστήκαμε μόνο όταν μείναμε με δέκα παίκτες αλλά τα παιδιά το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά με παίκτη λιγότερο. Καταφέραμε και πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού, ότι τα παιδιά πιστεύουν στην αξία τους. Είναι κέρδος αυτό, σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε δύσκολη ομάδα".

Πριν την έναρξη του αγώνα είχατε αρκετά προβλήματα με απουσίες παικτών όπως οι Σπίνος, Τουρούκης, Σέχου ενώ και ο Εμμανουηλίδης έπαιξε αν και άρρωστος ενώ υπήρξε και η αποβολή, άρα το τελικό 0-0 πως το κρίνετε;
"Θετικό το κρίνουμε. Σίγουρα όταν μπορείς σε συνθήκες τέτοιες να διατηρείς ανέπαφη την εστία σου είναι θετικό. Και επίσης όπως σας, δεν είχαμε κλειστεί πίσω, παίζαμε μέχρι το τέλος για να βάλουμε γκολ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Στο τέλος λέμε πως είμαστε ευχαριστημένοι".

Τάσος Θέος: "Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό σε κάποιες φάσεις"

Από την πλευρά του ο Τάσος Θέος, τεχνικός του Ολυμπιακού, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των "ερυθρόλευκων" στο πρώτο ημίχρονο ενώ τόνισε πως η ομάδα του αποτελείται από πολλά παιδιά που αποκτήθηκαν τη φετινή σεζόν και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερη:

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ένα ντέρμπι, στο οποίο ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Πιέσαμε τον αντίπαλο όταν έμεινε με δέκα παίκτες αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να παίξουμε με κάθετες μπαλιές όταν χρειάστηκε.

Πήραμε και το ρίσκο και παίξαμε με δυο σέντερ φορ αλλά πάλι δεν τα καταφέραμε. Σημαντικό ρόλο σε αυτά τα παιχνίδια παίζει και η εμπειρία και εμείς έχουμε παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα και σίγουρα μαθαίνουν ακόμα και στα επόμενα ματς θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Λεωνίδας Καλομοίρης: "Σημαντικός βαθμός και ψυχολογικά"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, Λεωνίδας Καλομοίρης, υποστήριξε πως οι πράσινοι τα έδωσαν όλα για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ σημείωσε πως ο βαθμός θα τους βοηθήσει και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας:

"Ήταν ένα ντέρμπι, αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Υπήρχε πάθος και από τις δυο ομάδες, προσπαθήσαμε πάρα πολύ, τρέξαμε πάρα πολύ και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλο το τιμ, Κρατάμε ότι πήραμε τον ένα βαθμό είναι πολύ σημαντικό έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς και θα συνεχίσουμε".

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν χάσατε από τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό και αυτό για εσάς, ενώ μείνατε μπροστά του στον βαθμολογικό πίνακα;
"Σίγουρα και πέρα από βαθμολογικά είναι και ψυχολογικά πολύ σημαντικό αυτό. Σε δυο παιχνίδια δεν έχουμε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, τον έχουμε στην πλάτη μας και μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά".

Ήσουν αρχηγός του Παναθηναϊκό σε ένα "αιώνιο" ντέρμπι, πόσο ξεχωριστό είναι αυτό;
"Σίγουρα είναι κάτι το ιδιαίτερο να φοράς το περιβραχιόνιο και πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό".

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των Σπύρου Μαραγκού και Λεωνίδα Καλομοίρη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ