STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μανιάς: "Η κακή περίοδος ανήκει στο παρελθόν"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΝΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΑΝΙΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη του Αστέρα επί της Κέρκυρας (AUDIO).

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων, όπως με τον Μιχάλη Μανιά που σημείωσε δύο γκολ στη νίκη του Αστέρα επί της Κέρκυρας.

Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης 4-0 επί της Κέρκυρας

"Παρότι το 4-0 είναι ευρύ σκορ, το παιχνίδι ήταν αρκετά πιο δύσκολο απ' ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και μετά ήρθαν τα γκολ. Πιστεύω ότι τα 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν το κλειδί για να πάρουμε αυτή την ευρεία νίκη. Αυτή την περίοδο, εκτός από το ότι η ομάδα βάζει πολλά γκολ, το πιο σημαντικό είναι ότι κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Επειδή ακόμη και αν δεν κερδίσουμε, έχουμε τις βάσεις για να μην χάσουμε".

Για την απόδοσή του

"Είχα μια αρκετά κακή περίοδο. Δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα, αλλά πιστεύω ότι αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα ξεκίνησα βασικός, έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμη πιο σκληρά Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που είναι πολύ δύσκολο και μετά πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ