Λυσάνδρου: "Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα είναι εξίσου καλή"

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δικής του θητείας και ευχήθηκε η επόμενη μέρα με τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη να είναι εξίσου καλή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της δικής του θητείας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και ευχήθηκε η επόμενη μέρα με τον διάδοχό του στην ηγεσία, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, να είναι εξίσου καλή.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στον νέο πρόεδρο. Είναι άξιος και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει πάρα πολλά. Όταν είχα εκλεγεί, είχα πει ότι στόχος ήταν να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα και μετά να γίνει ένα ακόμα καλύτερο, ώστε αυτό που θα παρέδιδα μαζί με τους συνεργάτες μου να καλύτερο από αυτό που παραλάβαμε.

Θέλω να πιστεύω ότι το καταφέραμε και η επόμενη μέρα θα είναι εξίσου καλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, όλες τις ΠΑΕ που με στήριξαν, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, τους δημοσιογράφους, τους φιλάθλους και τις ομάδες. Εύχομαι ξανά καλή τύχη και καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο", ανέφερε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.