STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λυσάνδρου: "Προχωράμε συσπειρωμένοι, θα στηρίξει και ο Γκαγκάτσης"

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, απηύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ εκτίμησε ότι και ο έτερος υποψήφιος, Μάκης Γκαγκάτσης, θα τον στηρίξει.

Ο νέος πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος επικράτησε του Μάκη Γκαγκάτση, στις πρώτες του δηλώσεις - θυμηθείτε εδώ τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την πορεία του - με την ανάληψη των καθηκόντων του απηύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη που με ψήφισαν ακόμη και αυτούς που δεν με ψήφισαν, έχουμε πάρει μια απόφαση να είμαστε όλοι μαζί συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, παρά μόνο να μεταφέρω το νέο κλίμα που είναι κλίμα συσπείρωσης και συντονισμού.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε τον ίδιο στόχο. Πρέπει ακόμη και εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε αυτή την επιθυμία της Λίγκας και όλοι μαζί να μπορέσουμε να τελειώσουμε ομαλά και να μπορέσουμε να οργανώσουμε το καλύτερο πρωτάθλημα ή το καλύτερο δυνατό πρωτάθλημα που μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε" , υποστήριξε χαρακτηριστικά ενώ στη συνέχεια εκτίμησε ότι θα τον στηρίξει κι ο έτερος υποψήφιος, Μάκης Γκαγκάτσης.

"Εναν άνθρωπο για τον οποίο ήθελα να αναφερθώ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης που είναι προσωπικός μου φίλος. Είναι ένα ικανότατο στέλεχος και είμαι βέβαιος ότι θα έλεγε τα ίδια πράγματα, είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξει και ότι θα έκανε μια εξαιρετική δουλειά αν είχε εκλεγεί στη θέση μου. Η απάντηση αυτή δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας".

Όταν ρωτήθηκε ότι την υποψηφιότητά του στήριξαν ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απάντησε: "Εξαιρετική ερώτηση, την περίμενα με άλλο περιεχόμενο. Είπα να βοηθήσετε κι εσείς, δεν βλέπω να βοηθάτε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ