STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λουτσέσκου, ο "εχθρός" του rotation

Λουτσέσκου, ο "εχθρός" του rotation
Ξάνθη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα στη Super League η οποία ύστερα από την ολοκλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών έχει χρησιμοποιήσει τον μικρότερο αριθμό ποδοσφαιριστών είναι η Skoda Ξάνθη. Αυτούς... ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League, έχοντας κατακτήσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Skoda Ξάνθη ήταν με τη σειρά της η μοναδική ομάδα που δεν είχε δεχτεί γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά το σερί της "χάλασε" στην αναμέτρηση της Θράκης με τους Πειραιώτες (1-3).

Υπάρχει όμως μία παράμετρος που καθιστά τους ακρίτες... μοναδικούς στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Και για αυτό οφείλεται ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εξακολουθεί και εμπιστεύεται τους ίδιους και τοιυς ίδιους ποδοσφαιριστές. Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, ο Ρουμάνος προπονητής έχει χρησιμοποιήσει μόλις 15 παίκτες.

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα για την οποία έχει αγωνιστεί ίδιος ή και μικρότερος αριθμός παικτών. Τώρα, ποιος ο λόγος που συμβαίνει αυτό, οι άνθρωποι της Ξάνθης το γνωρίζουν καλύτερα. Είτε οι μεταγραφές που έχουν γίνει δεν έχουν "βγει", είτε ο Λουτσέσκου εκτιμά πως δεν συντρέχει λόγος να προβεί σε αλλαγές, μια και είναι ικανοποιημένος με τα υπάρχοντα δείγματα γραφής.

Οι ομάδες που ακολουθούν τους Θρακιώτες στη σχετική λίστα, με τους λιγότερους ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί, δηλαδή, είναι η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος. Ποια είναι τελευταία στην κατάταξη; Η Βέροια, της οποίας ο προπονητής, Γιώργος Γεωργιάδης, έχει ρίξει στη "μάχη" 23 παίκτες. Δείτε αναλυτικά τη λίστα που έφτιαξε το Sport24.gr...

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΩΝ
1. Ξάνθη 15
2. ΑΕΚ 16
. Ατρόμητος 16
3. ΠΑΣ Γιάννινα 17
. Λεβαδειακός 17
4. Παναθηναϊκός 18
. Πανιώνιος 18
5. ΠΑΟΚ 20
. Καλλονή 20
. Πανθρακικός 20
. Πλατανιάς 20
. Ηρακλής 21
6. Αστέρας Τρίπολης 22
. Ολυμπιακός 22
7. Βέροια 23

Οι 15 "εκλεκτοί" της Ξάνθης

Δείτε και τη λίστα με τους 15 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και το χρόνο συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα...

ΠΑΙΚΤΗΣ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Λουίτζι Τσέναμο 360

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μανώλης Μπέρτος 270
Δήμος Μπαξεβανίδης 181
Φερνάντο Γουάλας 360
Χρήστος Καρυπίδης 360

ΜΕΣΟΙ

Όσκαρ Λουσέρο 360
Θόδωρος Βασιλακάκης 334
Μανώλης Παπαστεριανός 315
Οβίντιου Χέρεα 178
Κώστας Φλίσκας 360
Καρίμ Σολτάνι 359

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Ντάνι Νιέτο 15'
Παντελής Καπετάνος 268
Νικολάι Ντιμιτρόφ 208
Αντώνης Ράνος 32

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ