STOIXIMAN SUPER LEAGUE

LIVE Streaming Κ17: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ K-17 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (Eurokinissi Sports)
FINAL-4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ K-17 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Αγρίνιο, στον τελικό του πρωταθλήματος Super League K17. Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση σε live streaming μετάδοση. (13.00)

Οι ομάδες Κ17 του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αναμετρώνται στο γήπεδο του Παναιτωλικού, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δικέφαλος μετά τον τίτλο στους άνδρες, στους νέους στο επίπεδο Κ15, θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και για το πρωτάθλημα των εφήβων.

Οι "ερυθρόλευκοι" είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα σε επίπεδο Κ17, καθώς έχουν κατακτήσει πέντε από τα δέκα που έχουν διεξαχθεί έως σήμερα. ΠΑΟΚκαι Ολυμπιακόςστους ημιτελικούς που προηγήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα, επικράτησαν με το ίδιο σκορ, 2-0, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας, Κατσαβάκης, Σαπουντζής, Σουρλής, Ντότης, Λιάτσος

ΠΑΟΚ (Αλέξανδρος Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Τσοπούρογλου, Γροσδής, Γκορντεζιάνι, Τζόλης, Καράκουτης

Ας παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ