STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-2: Yποβιβάστηκαν οι Βοιώτοι μετά από οκτώ χρόνια

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-2:  Yποβιβάστηκαν οι Βοιώτοι μετά από οκτώ χρόνια
EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League, ο Πανιώνιος πέρασε μέσα από την έδρα του Λεβαδειακού με 2-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην δεύτερη κατηγορία υποβιβάστηκαν oι πράσινοι μετά από οκτώ χρόνια.

Στην δεύτερη κατηγορία θα αγωνίζεται ο Λεβαδειακός, που ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 1-2 εντός έδρας και θα ακολουθήσει την... μοίρα του Απόλωννα Σμύρνης, που έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Με ανατροπή πήραν το ματς οι Νεοσμυρνιώτες, πλήγωσε και "έριξε" την πρώην του ομάδα ο Κόρμπος.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης στην Λιβαδειά. Ο Στανόγεβιτς με πανέμορφη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Μαρκόβσκι και αυτός με δυνατή σκαστή κεφαλιά, εκτέλεσε τον Μάλερμπ και έγραψε το 1-0 του Λεβαδειακού.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το μισάωρο. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και τρομερή ομαδική συνεργασία, ο Μπουμάλ σέρβιρε στον Τσιλούλη και αυτός με άπιαστο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το σκορ υπέρ τους αν ο Μπουμάλ ευστοχούσε στο πέναλτι στο 45ο λεπτό, ο Μπάγιτς κράτησε την ισοπαλία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, πίεσαν και τελικά κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Κόρμπο να εκτελεί από το ύψος του πέναλτι στο 57', πληγώνοντας την πρώην ομάδα του. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής παρόλο πως πέτυχε το γκολ της νίκης, δεν πανηγύρισε το τέρμα του πέτυχε. Πάρα την πίεση του Λεβαδειακού, το σκορ δεν άλλαξε και πλέον οι Βοιωτοί υποβιβάστηκαν στην δεύτερη κατηγορία.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας )

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας)

4ος: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νίκας, Ανγκούα, Μαρκόβσκι, Καραχάλιος (56' Ζησόπουλος), Στανόγεβιτς (74' Χατζηλάμπρος), Τσαμπούρης (78' Ρεκβιασβίλι), Σαβαντόγκο, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Αντιλέχου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Μανιάτης (82' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Αλί (46' Σπιριντόνοβιτς), Τσιλούλης, Μπουμάλ (90' Άρτσε).

Γκολ: 9' Μαρκόβσκι / 28' Τσιλούλης, 57' Κόρμπος

Κίτρινες: 40' Άνγκουα, 79' Νίκας, 88' Μαρκόβσκι, 90' Ζησόπουλος / -

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ