STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 1-0: "Ζωντανοί" στη μάχη της παραμονής οι Βοιωτοί

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Λεβαδειακός, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0, πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή ενώ η ομάδα του Αγρινίου έχασε και άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα.

Ένα σημαντικό τρίποντο που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Λεβαδειακός επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 21η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το ματς ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα και μετά απ' αυτή την ήττα τους έμειναν μακριά από τις θέσεις της πρώτης πεντάδας.

Αυτά είναι τα τρία πράματα που μάθαμε από την αναμέτρηση της Βοιωτίας :

1. ΟΚΤΩ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΜΑΤΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαδειακός είχε πάρει οκτώ βαθμούς σε 15 αγωνιστικές και στα τελευταία έξι ματς έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα εκτός βαθμούς και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη για παραμονή. Οι Βοιωτοί από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που είχαν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έκαναν δυο νίκες και είχαν άλλη μια ισοπαλία με αποτέλεσμα τώρα να έχουν μειώσει τη διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι στην 13η θέση στους τέσσερις βαθμούς. Οι Βοιωτοί πήραν ένα τρίποντο ψυχολογίας ενόψει και των εννιά αγωνιστικών που απομένουν και θα τα δώσουν όλα για όλα για να διατηρηθούν στη Super League.

2. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ 90 ΛΕΠΤΑ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Αρκετά κακό πρόσωπο έδειξε η ομάδα του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες του Δέλλα μπορεί να είχαν την υπεροχή, να προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Μπάγιτς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η καλύτερη τους στιγμή ήρθε στο 90' όταν ο Μάζουρεκ από κοντά αστόχησε σε μια κλασική ευκαιρία όπου θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να δώσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

3. ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Η θέληση σε ένα ματς παίζει μεγάλο ρόλο και οι Βοιωτοί έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Έτρεξαν περισσότερο, πάλεψαν περισσότερο και μετά το 1-0 με τον Τσαμπούρη στο 54' με εκτέλεση πέναλτι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι σωστά και δεν κινδύνεψαν σε πολλές περιπτώσεις με αποτέλεσμα η λήξη του αγώνα να βρει τον Λεβαδειακό νικητή.

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς"

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης)

Τέταρτος: Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καρεγεωργίου):Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (90' Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι (89' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79' Σαβοντογκό).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας):Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Άργκους, Μιχάι, Λιάβας (46' Αμαράλ), Τσιγγάρας (71' Τσιγγαράς), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45' Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.

Γκολ: 54' Τσαμπούρης

Κίτρινες: 16' Τσοκάνης, 47' Άργκους

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ