STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5
INTIME SPORTS

Με τον Φουστέρ να δημιουργεί, τον Μήτρογλου να πετυχαίνει χατ τρικ σε 20 λεπτά και τους Σαβιόλα, Βάις να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 5-0. Τρία στα τρία οι Πειραιώτες, που παραμένουν για 23ο εκτός έδρας ματς αήττητοι. "Μίλησαν" πάλι οι αλλαγές του Μίτσελ (videos).

Την καλύτερή του εμφάνιση σε επίσημο φετινό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, πατώντας γκάζι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Θύμα του; Ο Λεβαδειακός που έδειχνε αδύναμος και ανίκανος να αντιδράσει...

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Φουστέρ και Μήτρογλου. Ο Ισπανός σέρβιρε τρία γκολ και ο Έλληνας επιθετικός τα έκανε γκολ, πετυχαίνοντας χατ τρικ σε 20 λεπτά και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Σκόραρε με κεφαλιά, μετά με το αριστερό πόδι και έπειτα με το δεξί. Κι όλα αυτά, ενώ είχε μπει αλλαγή στο 65'.

Παρακολουθήστε ζωντανά την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου (23:30) την 3η εκπομπή SUPER BALL με σχόλια, ρεπορτάζ, παραλειπόμενα και highlights των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Super League καθώς και την αποκλειστική συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος για τα σχέδια του ενόψει του Μουντιάλ. Παρουσιάζουν ο Π. Βλαχόπουλος και ο Θ. Καίσαρης .

Νωρίτερα, το δρόμο προς τη νίκη για τον Ολυμπιακό είχε ανοίξει ο Σαβιόλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ το 3-0 το είχε πετύχει ο Βλάντιμιρ Βάις. Αξίζει να σημειωθεί πως τα 4 από τα 5 γκολ τα πέτυχαν οι δύο αλλαγές του Μίτσελ (Βάις, Μήτρογλου), ενώ και η τρίτη αλλαγή (Ιμπαγάσα) δημιούργησε ένα όμορφο γκολ και έφτιαξε το παιχνίδι της ομάδας του.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν για 23ο εκτός έδρας παιχνίδι αήττητοι και μάλιστα για 9ο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς δεν δέχθηκαν γκολ! Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έκαναν το 3 στα 3 και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή, ενώ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Skoda Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός ήταν άκρως απογοητευτικός και η εικόνα που παρουσίασε μόνο προβληματισμό προκαλεί. Άλλωστε και στην επίθεση ήταν ακίνδυνος και στην άμυνα δέχτηκε 5 γκολ. Μένει να δούμε αν αυτό το κακό πρόσωπο θα φανεί και την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του Άρη.

Δείτε αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης, με τις φάσεις και τα γκολ, όπως το επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Σταματόπουλος

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)

Α' Βοηθός: Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Β' Βοηθός: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Νικολακάκης, Λαμπρόπουλος (53' Πετράτσι), Μαχαίρας, Κονέ, Ορτέγκα (46' Γιάντσης), Μάρτινς, Βασιλείου (77' Μπούστο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Σαβιόλα (73' Ιμπαγάσα), Κάμπελ (58' Βάις), Ολαϊτάν (65' Μήτρογλου).

Γκολ: 16' Σαβιόλα πεν., 70', 90', 90+1' Μήτρογλου, 85' Βάις

Κίτρινες κάρτες: 15' Λαμπρόπουλος, 33' Νικολακάκης, 52' Μουλόπουλος, 67' Περόνε, 75' Γιάντσης / 22' Σάμαρης

Ανασκόπηση αγώνα

Με τον Ολαϊτάν να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα την κυριαρχία. Οι Πειραιώτες έπαιζαν κυρίως από τα αριστερά με τον κεφάτο Μπονγκ και δεν άργησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5
INTIME SPORTS

Στο 5' ο Κάμπελ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, όμως το σουτ του έπειτα από ασίστ του Σαβιόλα, τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων. Γενικότερα, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, ενώ η ομάδα της Βοιωτίας είχε ρόλο κομπάρσου.

Ο Σαβιόλα σκόραρε ξανά (0-1)

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 5', με τον Σαβιόλα να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Λαμπρόπουλο και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέβαλε ο Αργεντινός που δεν άφησε περιθώρια στον Πρζιρόφσκι και πέτυχε το δεύτερο γκολ του με τα ερυθρόλευκα, ανοίγοντας παράλληλα το σκορ.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5
INTIME SPORTS

Από 'κει και πέρα, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και το θέαμα ήταν κάπως αποκρουστικό. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ είχαν επαναπαυθεί στο 1-0, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν άφαντοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα του Τάκη Λεμονή δεν είχε ούτε μια τελική στο πρώτο μέρος, ενώ και ο Ολυμπιακός είχε μόλις τέσσερις. Μια προβολή του Σαβιόλα στο 42' που κατέληξε λίγο άουτ, ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη (που άργησε να ξεκινήσει λόγω έντασης στις εξέδρες) το έργο δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αν εξαιρέσουμε την πρώτη τελική προσπάθεια του Λεβαδειακού με κεφαλιά-άουτ του Μάρτιν (51') και ένα δοκάρι του Ολυμπιακού με τον Κάμπελ. Ο Ολαϊτάν έκανε ωραία κίνηση και σέντραρε από τα δεξιά, ο Φουστέρ έκανε κεφαλιά πάσα, όμως το γυριστό του Κάμπελ χτύπησε ελάχιστα στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Λίγο πριν δώσει τη θέση του στον Βάις, ο Κοσταρικανός είχε ακόμα ένα σουτ, που όμως κατέληξε άουτ (58').

Οι αλλαγές του Μίτσελ μίλησαν ξανά (0-3)

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5
INTIME SPORTS

Στο 65' ο Μίτσελ έβαλε τον Κώστα Μήτρογλου στη θέση του Μάικλ Ολαϊτάν και δεν το μετάνιωσε. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από χτύπημα φάουλ του Φουστέρ. 2-0 για τον Ολυμπιακό που έχει πετύχει και τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα από στημένες φάσεις. Δύο λεπτά αργότερα, οι Πειραιώτες είχαν διπλή ευκαιρία για τρίτο γκολ. Ο Σιόβας έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Μήτρογλου πήρε την κεφαλιά, ο Πρζιρόφσκι έδιωξε, ενώ το ριμπάουντ του Σαβιόλα κατέληξε άουτ.

Ο Μήτρογλου βέβαια δεν ήταν η μόνη αλλαγή του Μίτσελ που σκόραρε και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη. Στο 85ο λεπτό, ο Ιμπαγάσα λίγα λεπτά μετά την είσοδό του έκανε ωραία κίνηση και πάσα στον Βάις, με τον Σλοβάκο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 3-0 και όλα πλέον είχαν τελειώσει.

Ο Μήτρογλου ξαναχτύπησε και ξαναχτύπησε (0-5)

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Κώστας Μήτρογλου. Και όχι μία, αλλά δύο φορές! Στο 90' ο Έλληνας επιθετικός έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Φουστέρ και πέτυχε το 4-0, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και πάλι ο Ισπανός έβγαλε ασίστ και πάλι ο Μήτρογλου διαμόρφωσε το τελικό και εντυπωσικό 5-0!

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε χατ τρικ σε 20 λεπτά, ο Φουστέρ του έβγαλε και τις τρεις ασίστ του, οπότε οι δυό τους παίρνουν τον τίτλο του κορυφαίου. Το αξίζουν...

Η απογοήτευση

Ο Λεβαδειακός έδειξε πολύ άσχημο και απογοητευτικό πρόσωπο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η πρώτη τελική των γηπεδούχων έγινε στο 50', ενώ αμυντικά δέχθηκαν πέντε γκολ. Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα για να σας πείσουμε...

Στατιστικά αγώνα

0 Γκολ 5
0 Ασίστ 3
3 Τελικές Προσπάθειες 14

0

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 8
1 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 2
15 Επεμβάσεις 7
7 Κλεψίματα 16
21 Φάουλ 17
4 Οφσάιντ 4
2 Κόρνερ 3
47 Λάθη 42
4/9 Γεμίσματα 8/18
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ