ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2: Πρώτη και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος πέτυχε την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0, παράμεινε αήττητος μετά από πέντε ματς και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα περιμένοντας του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακού και τον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Ο Ατρόμητος πήρε μια ακόμα νίκη, την τέταρτη τη φετινή σεζόν επί του Λεβαδειακού με 2-0, παρέμεινε αήττητος μετά από πέντε παιχνίδια και προσωρινά, ενόψει και του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Η ομάδα του Περιστερίου ήταν καλύτερη τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο στη δύναμη αφού ο αγώνας έγινε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Βοιωτών.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τους ίδιους αγωνιστικούς προσανατολισμούς καθώς έπαιξαν με 3-5-2 αλλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη απόδοση και μπόρεσαν να φτιάξουν περισσότερες φάσεις και να βρουν τα δυο γκολ που τους έδωσαν τη νίκη.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2: Πρώτη και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου
Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-2: Πρώτη και αήττητη η ομάδα του Περιστερίου

Αυτά είναι τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από την αναμέτρηση στο γήπεδο του Λεβαδειακού:

1. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος πέρσι ήταν η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας και φέτος συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Έχει ήδη δυο νίκες εκτός έδρας κόντρα σε Παναιτωλικό και Λεβαδειακό μετά την επικράτηση της στην Βοιωτία με 2-0 με τα γκολ των Βασιλακάκη στο 47' και Ουγκράι στο 64' και παραμένει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Κάναντι ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στην βαθμολογική της συγκομιδή. Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του κυρίως στο δεύτερο μέρος όταν και πέτυχε τα δυο γκολ της αναμέτρησης.

2. "ΕΣΒΗΣΕ" ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΒΣΚΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ο Ατρόμητος τελευταία στιγμή παρατάχθηκε με τριάδα στην άμυνα αφού ο Μπρούνο δεν μπόρεσε να ξεκινήσει λόγω ενοχλήσεων και ο Κάναντι επέλεξε να ρίξει στο ματς τον Καρασαλίδη και να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του. Οι Ρισβάνης, Καρασαλίδης και Χατζηισαίας έκαναν εξαιρετική δουλειά σε όλο το 90λεπτο και "έσβησαν" το μεγάλο όπλο του Λεβαδειακού, τον Μαρκόβσκι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φορ των Βοιωτών απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Μέγιερι στο 86'.

3. ΟΥΓΚΡΑΪ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ατρόμητου αλλά ίσως είναι ο παίκτης που θα δώσει στην ομάδα του Περιστερίου ότι έλειπε μετά την αποχώρηση των Ντιγκινί και Ουάρντα. Ο λόγος για τον Ουγκράι που ήταν αρκετά καλός και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Μάλιστα βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά μετά το ματς με την ΑΕΛ και πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Με τις εμφανίσεις του με την ομάδα του Περιστερίου ο Ούγγρος επιθετικός βάζει υποψηφιότητα για να επιστρέψει και πάλι στην εθνική Ουγγαρίας.

4. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΑΘΗΤΙΚΟ

Ο Ατρόμητος κράτησε το μηδέν στην άμυνα για τέταρτο σερί παιχνίδι ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα πέντε παιχνίδια και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα μετά τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Περιστερίου διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες έως τώρα στο πρωτάθλημα, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Δημήτριος Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)

4ος: Αθανάσιος Σέχος (Κιλκίς)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος):Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82' Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέου, Παντελιάδης, Φαβάρο (57' Σαβαντογκό), Ομο, Γιακουμάκης (65' Νανγκίς), Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κανάντι):Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (89' Ουμπίδες), Ουγκράι (84' Μούγιακιτς), Κουλούρης (92' Κωτσόπουλος).

Γκολ: 47' Βασιλακάκης, 64' Ουγκράι

Κίτρινες: 65' Όμο

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ