ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός - ΑΕΛ: Ματς με άρωμα... Ιταλίας στην Βοιωτία

Λεβαδειακός - ΑΕΛ: Ματς με άρωμα... Ιταλίας στην Βοιωτία

Δυο προπονητές που έχουν δουλέψει στο Καμπιονάτο θα βρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο το βράδυ στην αναμέτρηση Λεβαδειακός-ΑΕΛ.

Ένα ματς με άρωμα από την Ιταλία και συγκεκριμένα το Καμπιονάτο θα διεξαχθεί το Σάββατο το βράδυ στην Βοιωτία εκεί που ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη.

Στους πάγκους των δυο ομάδων βρίσκονται δυο προπονητές που έχουν δουλέψει στο Καμπιονάτο και θα τεθούν το Σάββατο αντιμέτωποι για την Super League. Ο λόγος για τον Τζουζέπε Σανίνο του Λεβαδειακού και τον Τζιανλούκα Φέστα της ΑΕΛ.

ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΣΑΝΙΝΟ

Στον Λεβαδειακό ο Τζουζέπε Σανίνο δεν έβγαλε αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, καθώς θα την ανακοινώσει στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει: «Mε την σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον αυριανό αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τη Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (Σαββάτο 3/11/2018 – 19.30).

Αυτή τη φορά ο προπονητής Giuzeppe Sannino αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες στο ξενοδοχείο και θα ανακοινώσει την αποστολή στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα».

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟ ΦΑΤΙΟΝ Η ΑΕΛ

Αντίθετα ο Τζιανλούκα Φέστα πήρε μαζί του για το ματς του Σαββάτου 20 ποδοσφαιριστές. Ο Ιταλός προπονητής δεν υπολογίζει στον Άντονι Φατιόν, καθώς ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών.

Επίσης εκτός αποστολής επέλεξε να αφήσει τον Μανώλη Μπέρτο ενώ τραυματίες είναι οι Κάσσος, Λεοζίνιο, Σαχίτι και ο Μορσί δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την Αίγυπτο.

Η αποστολή της ΑΕΛ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Παϊτέρη, Μπάλλα, Γκόλια, Ακόστα, Πίτι, Μιλοσάβλιεβιτς, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Ντέλετιτς, Καρανίκα, Νούνιτς, Μπαργκάν, Κούνιτς, Κόεφ, Γρομητσάρη, Φρίουι, Χοτζάλι, Νούσιο και Μόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ