STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαζαρίδης: "Δεν ξεχνιέται το γκολ με την Ατλέτικο"

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Νίκος Λαζαρίδης του Ατρομήτου και μεταξύ άλλων θυμήθηκε το γκολ που πέτυχε στο Vicente Calderon και χάρισε τη νίκη στον Άρη με 3-2 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (VIDEO).

Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" και μεταξύ άλλων τόνισε: "Ξεκινάω πλέον σε μια νέα θέση, κάνω μια νέα αρχή. Το ήθελε η ομάδα το ήθελα κι εγώ. Είναι πολύ τιμητικό αυτό. Θα αναλάβω γενικός αρχηγός. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ατρόμητο εκτιμήθηκαν".

Για τον Άρη είπε: "Δεν ξεχνώ και τις στιγμές στον Άρη. Είναι ευχαριστημένος που δεν είχα σοβαρό τραυματισμό και κατάφερα κάποια πράγματα. Ήθελα να τελειώσω ψηλά. Θα μπορούσα να παίξω ένα χρόνο ακόμα σε χαμηλότερη κατηγορία, αλλά ήθελα να φύγω με το κεφάλι ψηλά.

Η καλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή ήταν το γκολ με τον Άρη επί της Ατλέτικο. Κάναμε κάτι που πολύ δύσκολο θα ξαναγίνει. Τη φωτογραφία με τον πανηγυρισμό επί της Ατλέτικο φυσικά και την έχω.

Βλέποντας το ματς χθες, έλεγα στον γιο μου ότι σε αυτήν την εστία έβαλα γκολ. Τον κόσμο του Άρη τον έχω στην καρδιά μου. Η αγάπη αυτή θα κρατήσει για πάντα. Ήθελα να μείνω παραπάνω, αλλά δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως ήθελα".

Για τον καλύτερη στιγμή με τους Περιστεριώτες, απάντησε: "Με τον Ατρόμητο η καλύτερη στιγμή είναι η πρόκριση επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης".

Για τα επικείμενα playoffs, αχολίασε: "Στα playoffs, ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη θέση στο Europa League λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη θέση. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά".

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Λημνιό: "Τον Λημνιό τον πιστεύω πολύ. Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο. Ήταν καλή κίνηση από τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ γρήγορος έχει και το γκολ. Θα χρειαστεί χρόνο, αλλά με δουλειά θα τα καταφέρει".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ