STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Πανιώνιος 0-1: Γκολ και... περίπατο τα μέτρα για κορονοϊό

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISI

Ο Πανιώνιος έκανε το 1-0 κόντρα στην Λαμία στο 27ο λεπτό με δράστη τον Τσιλούλη και έφερε έκρηξη χαράς σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο που έπεσαν πάνω στον σκόρερ (VIDEOS).

Ο Πανιώνιος "καίγεται" για τη νίκη απέναντι στην Λαμία στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί στην Super League 1 και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο έβαλε τις βάσεις για ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Στο 8' ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν βρήκε στόχο καθώς το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι, όμως στο 27' δεν λάθεψε στη δεύτερη ευκαιρία του.

Αυτή τη φορά μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή των γηπεδούχων μετά από κάθετη πάσα και νίκησε με συρτό σουτ τον Επασί για το 1-0, για να δώσει αυτόματα το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πανηγυρισμοί όπου ουσιαστικά άφησαν στην άκρη τα όποια μέτρα για την αποτροπή του κορονοϊού, με τους παίκτες να ξεχνούν τις κοινωνικές αποστάσεις και να εκδηλώνουν τη χαρά τους με έντονο τρόπο, με σχεδόν 20 παίκτες καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου των κυανέρυθρων να γίνονται ένα κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ