STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Παναιτωλικός 0-2: Διπλό πεντάδας με Ουίλιαν, Μπαΐροβιτς

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2019, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας, με τα γκολ των Ουίλιαν και Μπαΐροβιτς και βλέπει και πάλι... ψηλά. (VIDEO)

Ένα σημαντικό διπλό που τον κάνει να κοιτάει και πάλι προς τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη πήρε ο Παναιτωλικός επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας.

Η ομάδα του Τραϊνού Δέλλα που ήταν καλύτερη σε όλο το 90λεπτο βρήκε δυο γκολ με τους Ουίλιαν, Μπαΐροβιτς και πήρε την πρώτη νίκη μέσα στο 2019.

Σε αντίθεση η Λαμία που ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα μέσα στο 2019 έδειξε φανερά κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το ματς στη Λαμία:

1. ΝΙΚΗΣΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη στο 2019 επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο στη μάχη που δίνει για να βγει στην Ευρώπη κατακτώντας την 5η θέση. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο όπου και πέτυχε το γκολ με τον Ουίλιαν στο 25' και έπαιξε πανέξυπνα στο δεύτερο μέρος όπου έδωσε χώρο στη Λαμία και βρήκε ένα δεύτερο γκολ με τον Μπαΐροβιτς στο 71', το πρώτο του Σουηδού φορ.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν κέρδισε μόνο την αντίπαλο της αλλά και της δικές της απουσίες καθώς είχε ταξιδέψει στην της Φθιώτιδας με αρκετές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών της οι οποίες όμως δεν φάνηκαν στη διάρκεια του 90λεπτου.

2. ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΣΤΟ 2019

Μετά από τρεις σερί νίκες εντός έδρας κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Απόλλων Σμύρνης η Λαμία γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Φθιώτιδα. Σε ένα ματς που ο κόσμος των γηπεδούχων βρέθηκε στο γήπεδο θέλοντας να χειροκροτήσει τους παίκτες του Μάκη Χάβου που προέρχονται από ένα νικηφόρο σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η Λαμία όμως παρά το γεγονός ότι προσπάθησε δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναιτωλικό και ουσιαστικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο την ομάδα του Αγρινίου. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έδειξαν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

3. ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

Ο Παναιτωλικός έφτασε στη νίκη επί της Λαμίας κάνοντας ένα σούπερ ματς αναφορικά με την τακτική που ακολούθησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αμυντικά ο Μιχάι ήταν εξαιρετικός και καθάρισε κάθε φάση προς την εστία του Κυριακίδη ενώ μπροστά οι Γκούγκα και Ουίλιαν ήταν οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας του Δέλλα που έπαιξε εξαιρετικά και έδειξε πως η ήττα πριν από λίγες μέρες από τον Παναθηναϊκό δεν τον επηρέασε.

Γήπεδο: "ΔΑΚ Λαμίας"

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Γεώργιος Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής), Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

4ος: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)

Λαμία (Μάκης Χαβός):Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος (60' Πίτι), Χουάν Τομάς (83' Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης (70' Επστάιν).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):Κυριακίδης (62' Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Ουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (75' Μαλής), Γκούγκα (83' Αμαράλ).

Γκολ: 25' Ουίλιαν, 71' Μπαΐροβιτς

Κίτρινες: 88' Βάντερσον/32' Τσοκάνης, 45' Μπαΐροβιτς, 82' Ντίας, 88' Ουίλιαν

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ