STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - ΟΦΗ: Το οφσάιντ έγινε πέναλτι με VAR και γκολ για τους Κρητικούς

Λαμία - ΟΦΗ: Το οφσάιντ έγινε πέναλτι με VAR και γκολ για τους Κρητικούς

Ο Ναμπί σκόραρε από την άσπρη βούλα για τον ΟΦΗ, αν και αρχικά ο Μάνος είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, προτού γίνει η παράβαση. Το VAR έδειξε ότι καλυπτόταν και ως εκ τούτου δόθηκε η παράβαση και οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ. (VIDEO)

Ο Ναμπί ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος για τον ΟΦΗ και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ της Λαμίας, για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Αρχικά ο Μάνος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, όμως ο Γκορτσίλας πήγε να συμβουλευτεί το VAR και έδωσε πέναλτι (ο παίκτης του ΟΦΗ δεν ήταν εκτεθειμένος) καθώς ο Θεοδωρόπουλος βρήκε με τα πόδια τον Μάνο πάνω στην έξοδό του, την ώρα που έκανε το πλασέ ο φορ του ΟΦΗ.

Ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο που υπέπεσε στην παράβαση, αλλά και στον προπονητή της Λαμίας Άκη Μάντζιο για διαμαρτυρία. Ο Ναμπί σκόραρε για τον ΟΦΗ όμως υπέστη θλάση την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι και ο Γιώργος Σίμος υποχρεώθηκε να τον κάνει αλλαγή, με τον Στάικο να παίρνει τη θέση του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ