ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία - ΟΦΗ 1-1: Χωρίς νικητή με σκόρερ Αργεντινούς

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Μπαράλες, Νάστος, ΟΦΗ, Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ, αλλά στο 80' ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Μαστούρ και αξιοποίησε ο Μπαράλες. Είχε ανοίξει το σκορ για τους Κρητικούς ο Νέιρα. (VIDEOS)

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι Φθιωτοί ήταν συνολικά καλύτεροι, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους. Η Λαμία έμεινε ισόπαλη για τρίτο σερί παιχνίδι και έφτασε τους τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου κατέκτησε τον δεύτερο βαθμό της, μετά το 2-2 με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα.

Πάμε να δούμε τα τέσσερα πράγματα που μάθαμε από το ματς στη Λαμία.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:

Λαμία - ΟΦΗ 1-1: Χωρίς νικητή με σκόρερ Αργεντινούς
Λαμία - ΟΦΗ 1-1: Χωρίς νικητή με σκόρερ Αργεντινούς

1. ΣΕΦΤΕ Ο MVP ΜΠΑΡΑΛΕΣ

Κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου μέρους στο ΔΑΚ, οι μονομαχίες του Χερόνιμο Μπαράλες με τους δύο στόπερ του ΟΦΗ, τον Μιχόγεβιτς και τον Ποτουρίδη. Ο Αργεντινός φορ κέρδισε τις περισσότερες μάχες στον αέρα και από το κεφάλι του προήλθαν και οι τελικές των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, άσχετα αν δεν επρόκειτο για κλασικές ευκαιρίες. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο δεύτερο μισό. Ο άλλοτε στράικερ του Αστέρα κυνήγησε μέχρι τέλους το γκολ και το βγήκε στο 80', με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μαστούρ. Αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα, το οποίο έψαξε και στα προηγούμενα παιχνίδια χωρίς επιτυχία. Ήταν ο καλύτερος του αγώνα.

2. ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ

Σε ένα μέτριο και ισορροπημένο πρώτο μέρος, ο Βαγγέλης Πλατέλλας ξεχώρισε για τον ΟΦΗ. Θα μπορούσε να σκοράρει στο 42', όταν το σουτ που εξαπέλυσε, εξουδετερώθηκε από τον Σαράνοβ. Ο εξτρέμ των Κρητικών, που άλλαζε πλευρές με τον Αραβίδη, εκτός από επιθετικά, έδωσε πολλές βοήθειες και στην άμυνα. Στο δεύτερο μισό από δική του πάσα σκόραρε ο Νέιρα, γράφοντας προσωρινά το 0-1 για την ομάδα του. Ήταν ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης, που συνδύασε ουσία με πολύ καλή εμφάνιση.

3. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΝΕΪΡΑ

Ο Χουάν Άνχελ Νέιρα, το δεκάρι του ΟΦΗ, σημείωσε το τρίτο του τέρμα στο εφετινό πρωτάθλημα. Μετά τα δύο στην πρεμιέρα, στο 2-2 με τον Πανιώνιο, ο Αργεντινός επιτελικός μέσος σκόραρε στο 62', έστω και με έναν περιπετειώδες, ίσως και τυχερό τρόπο, μετά το γύρισμα του Πλατέλλα. Ο Νοτιοαμερικανός είναι από τις καλύτερες μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι ο ΟΦΗ. Ποδοσφαιριστής με εξαιρετικές πάσες, εγκεφαλικός ποδοσφαιριστής. Σε έναν ΟΦΗ που δεν περισσσεύει η ποιότητα, ο Νέιρα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει την ομάδα του να μείνει στην κατηγορία.

4. ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡ

Η Λαμία ήταν καλύτερη στο παιχνίδι συνολικά. Πίεσε πολύ τον ΟΦΗ, θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι όταν ο Νάστος κράτησε αντικανονικά τον Μπαράλες. Πριν το 0-1 αλλά και μετά, ήταν η ομάδα που έπαιζε πιο επιθετικά και είχε κλείσει τον ΟΦΗ στα καρέ του. Δικαιώθηκε με το 1-1, ενώ μετά από αυτά άσκησε πρέσινγκ και για την ανατροπή. Ο Μαστούρ είχε χάσει πέναλτι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τώρα ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι λίγο μετά την είσοδό του, και κατά κάποιον τρόπο εξιλεώθηκε.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών) και Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (60' Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54' Καραμάνος), Μπερτόγλιο (70' Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83' Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Κοροβέσης, Νέιρα, Πλατέλλας, Αραβίδης (60' Ντίνας), Βουό.

Γκολ: 80' Μπαράλες - 62' Νέιρα

Κάρτες:27' Καραγκούνης, 67' Μπλάζιτς, 76' Βάντερσον Σκαρντοβέλι - 12' Ποτουρίδης, 71' Νέιρα, 79' Νάστος, 88' Βουό

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ