STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ατρόμητος 2-1: Με ήρωα τον Μελίσσα πήρε "τρίποντο" σωτηρίας

Λαμία - Ατρόμητος 2-1: Με ήρωα τον Μελίσσα πήρε "τρίποντο" σωτηρίας

Ο Νίκος Μελίσσας πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και επέτρεψε στη Λαμία να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1 (VIDEOS).

Η Λαμία μετά την επιτυχία της στο Κύπελλο που προκρίθηκε στους "8" αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό, κατάφερε και στο πρωτάθλημα να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με νίκη επί του Ατρομήτου και μάλιστα με ανατροπή από 0-1 σε 2-1.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μάκη Χάβου ο τερματοφύλακας, Νίκος Μελίσσας! Ο πορτιέρε των γηπεδούχων ο οποίος έπιασε πέναλτι στο παιχνίδι με το "τριφύλλι" έγινε πάλι ήρωας.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να αποκρούσει το δυνατό σουτ του Ευθύμη Κουλούρη που κόντραρε κιόλας και να κρατήσει το τελικό 2-1 που έδωσε στην Λαμία τρεις βαθμούς και την ανέβασε στην 12η θέση με 17 όσους και ο ΠΑΣ.

Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 47' όταν ο Ουάρντα του έδωσε την ασίστ και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να παραβιάσει την εστία της Λαμίας.

Ο αρχισκόρερ των Περιστεριωτών έφτασε τα 13 γκολ σε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει 19 γκολ σε 21 ματς!

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Η Λαμία ήταν καλύτερη από τον Ατρόμητο, έστω κι αν οι παίκτες του Κάναντι είχαν βρει πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έβγαιναν όμορφα στην κόντρα, συνεργάζονταν καλά, αλλά είχαν δυσκολία στη δημιουργία φάσεων. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το... χεράκι τους και "βοήθησαν" τη γηπεδούχο ομάδα να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Πίτι, εκτέλεσε το φάουλ με τον Μέγερι να μην υπολογίζει καλά τη φάση, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Τομάς και έκανε το 1-1 στο 49'. Στο 78' ήρθε και η ανατροπή για τη Λαμία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες.

Ο Ατρόμητος "φωνάζει" για τη στιγμή που ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα, καθώς θεωρούν ότι ο Χατζηισαΐας δεν είχε κάνει φάουλ στον Δημούτσο.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Βοηθοί: Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος

Λαμία (Μ. Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87' Μπουλούλης), Τομάς (69' Μπερτόγλιο), Επστάιν (62' Καραμάνος), Μπαράλες

Ατρόμητος (Ν. Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (81' Κορτ), Μπρούνο (46' Μούγιακιτς, 59' Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Κουλούρης

Γκολ: 49' Τομάς, 77' Μπαράλες (πεν.) / 47' Κουλούρης

Κάρτες: 35' Βάντερσον, 52' Βασιλαντωνόπουλος, 55' Πλιάτσικας / 27' Χατζηισαΐας, 60' Κιβρακίδης, 65' Ουάρντα, 69' Ενσικουλού, 79' Μπουσούλαζιτς

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ