STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - ΑΕΛ 1-1: Μοιρασιά στο ΔΑΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο ΔΑΚ μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι Ρόμανιτς και Μιχαήλ και γκολ των δύο ομάδων.

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το φιλικό μεταξύ της Λαμίας και της ΑΕΛ στο ΔΑΚ. Οι γηπεδούχοι ήταν καύτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Καραμάνο στο 14ο λεπτό και άλλη μία με τον Ρόμανιτς λίγο πριν από τη συμπλήρωση 40 λεπτών στο παιχνίδι.

Τελικά, ο Σέρβος επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 51' με δυνατό σουτ ύστερα από όμορφη πάσα του Ντάνι Μπεχαράνο.

Ωστόσο, η χαρά των παικτών του Γιώργου Πετράκη κράτησε μόλις 11 λεπτά, αφού στο 62' ο Μιχαήλ έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μάλιστα, στο 70' οι "βυσσινί" είχαν την ευκαιρία να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, αλλά το σουτ του νεαρού Ζαχαράκη τράνταξε το δεξί δοκάρι του Επασί.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (76′ Προβυδάκης), Βύντρα, Αντέτζο, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νιάσε (74′ Μπουλούλης), Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Κωστίκας (70′ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (81′ Βλαχομήτρος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φίλιπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Αλί, Σετσέροβιτς, Τόρζε, Μιλοσαβλιεβιτς, Τρούγιτς, Ντουρμισάι

Από το 66’: Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Δάκτυλας, Γλυνός, Πλατέλλας, Πινακάς, Ζαχαράκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ