ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυκλώνας "Ζορμπάς": Ανησυχία για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Κυκλώνας "Ζορμπάς": Ανησυχία για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεσογειακός κυκλώνας "Ζορμπάς" ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα κι αυτό δημιουργεί ανησυχία για τα ματς της Super League το Σαββατοκύριακο. Τι ισχύει με αυτά του Κυπέλλου (27/9).

Μετά το πέρασμα του Ξενοφώντα, τώρα έρχεται το καιρικό φαινόμενο "Ζορμπάς", η δράση του οποίου προκαλεί ανησυχία σε ο,τι έχει να κάνει με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της Super League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/9).

Σύμφωνα με όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο μεσογειακός κυκλώνας "Ζορμπάς", "ετοιμάζεται" να κάνει το πέρασμα του στα νότια και κεντρικά της χώρας.

Ο κυκλώνας αναμένεται να σχηματιστεί αργά το βράδυ της Πέμπτης (27/0) στο νότιο Ιόνιο. Ακολούθως αναμένεται να ακολουθήσει ανατολική πορεία, επηρεάζοντας με ισχυρές βροχές και πολύ θυελλώδεις ανέμους μεγάλο τμήμα της Πελοποννήσου και της Κρήτης το πρωινό του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, εκτιμάται ότι θα πλήξει την Αττική, την Εύβοια και τις Κυκλάδες και, μέχρι το πρωί της Κυριακής, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.

Η αλλαγή των μετεωρολογικών συνθηκών προκαλεί ανησυχία για τα ματς του Σαββατοκύριακου (29-30/9) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής σε Αθήνα, Λάρισα, Ηράκλειο, Λιβαδειά, Θεσσαλονίκη (και Λαμία τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου). Σαφώς και πιο ασφαλής εκτίμηση θα μπορεί να γίνει την Παρασκευή (28/9).

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ποδοσφαιρική δράση έχουμε και την Πέμπτη (27/9), την τρίτη δηλαδή ημέρα δράσης της πρώτης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Λεβαδειακό (27/9, 21:30). Αναμένεται αέρας και ψιχάλα, αλλά δεν συντρέχει λόγος μη διεξαγωγής της αναμέτρησης. Καλές θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην Ξάνθη, όπου ο Άρης Αβάτου υποδέχεται την Παναχαϊκή (27/9, 16:30), αλλά και στο Ηράκλειο όπου ο Ηρόδοτος υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου (27/9, 16:30),.

Υπενθυμίζεται ότι έχει αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα (27/9) αναμέτρηση της Νάξου ανάμεσα στην Θύελλα Καμαρίου και τον Ηρακλή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:30.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ