STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κωστένογλου: "Αν μέτραγε γκολ..."

Κωστένογλου: "Αν μέτραγε γκολ..."
Λεμονής Κωστένογλου

Ο Νίκος Κωστένογλου στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Πανκράτ στο 8ο λεπτό στην συνέντευξη Τύπου και στην κακή γενικότερα διαιτησία του Παππά. Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής στάθηκε στην κακή νοοτροπία των παικτών του και τις χαμένες ευκαιρίες.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την συγκινητική και μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Είχαν μεγάλο ψυχικό σθένος, αυτοσυγκέντρωση και κατάφεραν να μειώσουν, να ισοφαρίσουν και αντικειμενικά πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσει η Λάρισα", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΛ και συνέχισε:

"Θεωρώ καθοριστική τη φάση του γκολ που πετύχαμε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο διαιτητής το ακύρωσε. Θεωρώ ότι έγιναν εκατέρωθεν λάθη από το διαιτητή. Το πρώτο γκολ όμως είναι καθοριστικό. Μας έκοψαν τη δυνατότητα να προηγηθούμε, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που δε μας δόθηκε πέναλτι.

Δεν ξέρω αν θα φτάσει ο βαθμός που πήραμε σήμερα. Θα το δούμε στο τέλος. Τα παιδιά όπως είπα αξίζουν συγχαρητήρια και κάνουν συγκινητική προσπάθεια. Εμείς θα κοιτάξουμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή στα επόμενα παιχνίδια, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το τι θα γίνει στο τέλος".

Πανιώνιος (Λεμονής): "Παρόλο που στο ημίχρονο τους είπα ότι αν θέλουμε να πάρουμε το ματς θα πρέπει να μην αλλάξουμε εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε δυστυχώς την κλασική αντίδραση της ελληνικής ομάδας που οι παίκτες επέλεξαν να καθίσουν πίσω και να κρατήσουμε το σκορ. Με προβλημάτισε αυτό αλλά όλη μας η προσπάθεια θα κριθεί συνολικά στο τέλος.

Σήμερα δε θα τελείωνε τίποτα, το έχουμε ξεκαθαρίσει μέσα μας. Ήταν ευκαιρία να αναπνεύσουμε και τη σπαταλήσαμε δυστυχώς. Η είσοδος του Λάτκα είχε το σκοπό να περιορίσουμε την ποιότητα κάποιων παικτών του αντιπάλου στον αέρα, όμως δεν αντιδράσαμε σωστά. Το πρώτιστο είναι η νοοτροπία, που υπάρχει σε πολλές ελληνικές ομάδες, βγήκαμε μπροστά μετά το 3-3 αλλά ήταν πια αργά."

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ