Κωνσταντίνου: "Θα πάμε στην ΕΠΟ ζητώντας την αλλαγή του κανονισμού"

Κωνσταντίνου: "Θα πάμε στην ΕΠΟ ζητώντας την αλλαγή του κανονισμού"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, εξερχόμενος της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League υποστήριξε πως οι πράσινοι θα απευθυνθούν και στην ΕΠΟ για αλλαγή του κανονισμού.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον ένα βήμα μακριά από τον υποβιβασμό καθώς η Super League απέρριψε το αίτημα της ΑΕΚ για αλλαγή του κανονισμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Βασίλης Κωνσταντίνου, εξερχόμενος της αίθουσας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει κάτω τα όπλα και θα κάνει αίτημα στην ΕΠΟ που είναι και η αρμόδια για να αλλάξει ο σχετικός κανόνας.

Σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνου υποστήριξε:

"Ο Παναθηναϊκός σήμερα πήρε την πλειοψηφία των ομάδων με το μέρος του αλλά δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό για να πάμε σε αλλαγή της απόφασης".

Και σε ερώτηση για το τι θα κάνει τώρα ο Παναθηναϊκός απάντησε:

"Τώρα ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στην ΕΠΟ. Θα ζητήσουμε την αλλαγή του κανονισμού και την τροποποίηση της ποινής για της μη αδειοδοτημένες ομάδες αφού η ΕΠΟ αποφασίζει".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24