STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Κύριε Υφυπουργέ, θα απαγορεύονται τα περίστροφα στους αγωνιστικούς χώρους;"

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε VIDEO την ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα απαγορευτούν τα περίστροφα στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία έφερε σε αμήχανη θέση τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Αλέξανδρο Τσίπρα, και υποστήριξε πως η Κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος.

Κατά την αποχώρησή του απ' το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Βασιλειάδης μίλησε στους δημοσιογράφους του κυβερνητικού ρεπορτάζ και ερωτήθηκε από έναν εξ αυτών αν πλέον θα απαγορεύονται και τα περίστροφα στους αγωνιστικούς χώρους, με αφορμή όσα συνέβησαν χθες (11/03) στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

"Εφόσον έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε αυτή τη συζήτηση... Το πλαίσιο είναι σαφές, οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους, το πλαίσιο θα πρέπει να αυστηροποιηθεί ακόμη περισσότερο κι αυτό θα πρέπει να είναι η βούληση όλων", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ