STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Λαμία: Οι αποστολές

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη κάνει πρεμιέρα στη Super League 2017-2018 απέναντι στη νεοφώτιστη Λαμία, το Σάββατο (19/8, 19.15). Οι αποστολές των δύο ομάδων για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Η Λαμία παίζει στη Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (19/8, 19.15) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι ακρίτες με νέο προπονητή τον Μίλαν Ράσταβατς στη μετά - Λουτσέσκου εποχή, ο έμπειρος Μπάμπης Τεννές συνεχίζει στο "τιμόνι" των Φθιωτών από την περασμένη σεζόν.

Για την Ξάνθη εκτός αποστολής έμειναν οι Σιλά, Χατζητερζόγλου, Κίκε, Κώστας, Σταθάκης, Τζελέπης, Φασίδης, Σαμπανίδης. Οι επιλογές του Ράσταβατς: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Ορφανίδης Λ., Σβάρνας, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Ντε Λούκας, Ρότσε, Μπρίτο, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Στην αποστολή είναι οι νεοαποκτηθέντες Κασάδο, Ρότσε, Μπρίτο, Γέντρισεκ και Κάστρο. Από την άλλη η Λαμία ταξίδεψε για την ακριτική πόλη δίχως τον Βάντερσον, ο οποίος εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών. Ο Τεννές υπολογίζει στους εξής: Πίτκας, Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Ομο, Πίτι και Βουό.

Νέα μεταγραφικά αποκτήματα που μπήκαν στην αποστολή είναι οι Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Ακόστα, Πίτι και Βουό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ