STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξανθη: Εκδίδει 1.700 εισιτήρια μόνο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

H Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως θα εκδώσει 1.700 εισιτήρια, τα οποία θα πάνε μόνο σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο πέταλο και τη Θύρα Γ1, ενώ οι φίλοι των Ακριτών θα εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας την κάρτα μέλους.

Την απόφαση να εκδώσει 1.700 εισιτήρια, τα οποία θα πάνε μόνο σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πήρε η ΠΑΕ Ξάνθη, όπως ανακοίνωσε μέσα από τα σάιτ του συλλόγου, μετά τη σύσκεψη ασφαλείας. Οι Ακρίτες προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για λόγους ασφαλείας, ενημερώνοντας, παράλληλα, τους φίλους της ομάδας πως για να εισέλθουν στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα μέλους και την αστυνομική ταυτότητα.

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Πηγάδια θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (01/03) στις 19:00 και θα είναι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League 1.

H ανακοίνωση:

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/2/2020 στην οποία συμμετείχαν η ΠΑΕ Ξάνθη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και άλλοι Φορείς, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η ΠΑΕ Ξάνθη θα δώσει 1250 εισιτήρια στο "πέταλο" για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και 450 στη Θύρα Γ1 κι αυτά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Πέρα των συγκεκριμένων αυτών εισιτηρίων, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα εκδώσει κανένα άλλο εισιτήριο, ούτε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ούτε για τους φιλάθλους της Ξάνθης.

Οι φίλοι – μέλη της Ξάνθης θα εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας την κάρτα μέλους όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δηλαδή, θα υπάρξει ταυτοπροσωπία.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φίλο της Ξάνθης εάν δεν επιδείξει κατά την είσοδό του την αστυνομική του ταυτότητα, όπως και την κάρτα μέλους του.

Όλα αυτά, όπως είναι ευκόλως αντιληπτό απ’ όλους γίνονται στην προσπάθεια της Ξάνθης, στο μέρος που της αναλογεί, να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ