STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Ατρόμητος: To γκολ του Κουλούρη και η αφιέρωση στον Γιαννούλη

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ευθύμης Κουλούρης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο κόντρα στην Ξάνθη στα "Πηγάδια" και έσπευσε να αφιέρωσε το τέρμα του στον Δημήτρη Γιαννούλη που θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ (VIDEO).

Mε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις άρχισε το ματς στα "Πηγάδια" για τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά για να σκοράρει με αντίπαλο την τοπική Ξάνθη και να αποκτήσει προβάδισμα για τη νίκη.

Δράστης ο Ευθύμης Κουλούρης που είναι μόνιμα συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα από την αρχή της σεζόν, με τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ επιθετικό να αξιοποιεί την ασίστ του Βασιλακάκη για να προωθήσει τη μπάλα στην κενή εστία και να κάνει το 1-0, υπογράφοντας το 12ο γκολ του στη φετινή Super League.

Το τέρμα μάλιστα αυτό ο διεθνής επιθετικός θέλησε να το πανηγυρίσει με ιδιαίτερο τρόπο καθώς πήγε προς το μέρος του Δημήτρη Γιαννούλη και του το αφιέρωσε.

Αιτία το ότι αυτό είναι το τελευταίο ματς του Γιαννούλη ως παίκτη του Ατρομήτου αφού μετά τη συμφωνία των Περιστεριωτών με τον ΠΑΟΚ γυρίζει στον "Δικέφαλο του Βορρά" μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ