STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Ατρόμητος: Επιστροφή Γέντρισεκ στους Ακρίτες, πρώτη για Κορτ στους Περιστεριώτες

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σάκιτς, Γέντρισεκ, Ατρόμητος, Ξάνθη (eurokinissi) EUROKINISSI

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον η Ξάνθη με τον Έρικ Γέντρισεκ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με τον Κάναντι να έχει στην διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Κορτ αλλά και τους Γιαννούλη, Βασιλακάκη.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή το βράδυ στην Ξάνθη ανάμεσα στους Ακρίτες και τον Ατρόμητο.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν και άλλο την πρώτη πεντάδα ενώ οι γηπεδούχοι πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αποστολή της Ξάνθης επιστρέφει το "βαρύ πυροβολικό" της επίθεσης, ο Έρικ Γέντρισεκ ο οποίος είναι στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς. Αντίθετα εκτός είναι οι Σιλά και Καμαρά λόγω καρτών αλλά και οι τραυματίες Ντε Λούκας και Φασίδης.

Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Θυμιάνης, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Κάστρο, Μπρίτο, Σαρπόνγκ.

ΜΕ ΚΟΡΤ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ

Στην αποστολή του Ατρόμητου μετέχει για πρώτη φορά ο Κορτ ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες ενώ ο Κάναντι έχει πάρει στην αποστολή τόσο τον Γιαννούλη ο οποίος αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά καθώς από την Δευτέρα πιθανότατα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αλλά και τον Βασιλακάκη που είναι σε συζητήσεις με τον Αστέρα.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Λαζαρίδης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ