STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Ατρόμητος 1-0: Νίκη ανάσα για τους Ακρίτες

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη με γκολ του Μπαριέντος στο 77' επικράτησε του Ατρόμητου 1-0, πήρε το τρίποντο, και προσπέρασε και πάλι τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία των playouts ενώ αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον Πανιώνιο. (VIDEO)

"Φιλί ζωής" για την Ξάνθη η νίκη επί του Ατρόμητου με 1-0 και το τρίποντο που πήραν οι Ακρίτες με το γκολ του Μπαριέντος. Σε ένα κακό παιχνίδι οι γηπεδούχοι έκαναν γκολ την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε πήραν τη νίκη και μια βαθιά ανάσα ενόψει της μάχης που δίνουν για την παραμονή τους.

Μετά το τρίποντο αυτό έφτασαν στους 22 βαθμούς, προσπέρασαν τον Παναιτωλικό, και αποσπάστηκαν τέσσερις πόντους από τον Πανιώνιο τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS

7. Αστέρας 35
8. Ατρόμητος 34
9. ΑΕΛ 33
10. Λαμία 31
11. Βόλος 30
12. Ξάνθη 22
13. Παναιτωλικός 21
14. Πανιώνιος 18

ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το διακύβευμα της αναμέτρησης, ιδίως για τους γηπεδούχους, δεν επέτρεψε να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως μπροστά από τις δύο εστίες σε διάρκεια 96' λεπτών έγιναν ελάχιστες καλές φάσεις και λίγες κλασικές ευκαιρίες. Ναι μεν ο Ατρόμητος πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ιδίως στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Μπέντο.

Από την άλλη η Ξάνθη προσπαθούσε να διαφυλάξει τα νώτα της πρώτα, να μην δεχτεί κάποιο γκολ και εν συνεχεία να βγει στην επίθεση και να κυνηγήσει το γκολ. Κάτι που έκανε με καλύτερες αξιώσεις στο δεύτερο μέρος.

ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΚΟΡΑΡΕ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τον Ατρόμητο να έχει μια ελαφριά υπεροχή. Η Ξάνθη ανέβηκε μετά την είσοδο των Μουλέν και Καμαρά στο 52'. Ο πρώτος μάλιστα βρέθηκα κοντά στο γκολ στο 61' μετά την εκτέλεση φάουλ και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 77' όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν όταν έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Στάρτζεον να δίνει στον Μπαριέντος, αυτός μπήκε από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μανδά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η Ξάνθη κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ της σκορ και η λήξη του αγώνα βρήκε τους Ακρίτες να πανηγυρίζουν για μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας των playouts.

ΞΑΝΘΗ (Παπαγεωργίου):Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καρασαλίδης, Κοβάτσεβιτς (52' Μουλέν), Στάρτζεον, Τερκί (52' Καμαρά), Τζουρίτσκοβιτς (Ντε Αμορίμ), Μπαριέντος (90' Γκαργκαλατζίδης), Φόσε (90' Θυμιάνης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης):Μανδάς, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο (57' Ενσικουλού), Κιβρακίδης, Κατράνης, Ανδρούτσος (80' Βέλλιος), Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (80' Ουμπίδες), Γιακουμάκης (80' Ντε Πο), Μανούσος (85' Ραμπέλο).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ