STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Αστέρας: Χωρίς Σιλά οι γηπεδούχοι, εκτός ο Τριανταφυλλόπουλος στους Αρκάδες

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
Asteras, Xanthi (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο τον Αστέρα με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες ενώ οι Αρκάδες θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με την αναμέτρηση της Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ακρίτες υποδέχονται τους Αρκάδες και ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη η ομάδα της Τρίπολης μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού αναζητά μια ακόμα ώστε να ξεφύγει και άλλο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΑ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή το απόγευμα με τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής ενώ εν συνεχεία ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Σιλά ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στην τελευταία προπόνηση της Ξάνθης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ντίρεσταμ, Χατζητερζόγλου, Αλμέιδα, Λισγάρας, Κασάδο, Θυμιάνης, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Καντά, Μπαριέντος, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Φάκκης.

ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΝΑΦΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Όσο για τους Αρκάδες ταξίδεψαν χθες το μεσημέρι στην Ξάνθη με τον Γιώργο Παράσχο να μην έχει στη διάθεση του τον Τριανταφυλλόπουλο που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό ενώ εκτός έμειναν και οι Ματρικάρντι, Μουνάφο, Σάλας και Κώτσιρας.

Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Τασουλής, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Μπαστιανός, Φερνάντες, Καλτσάς, Δουβίκας, Αραβίδης, Μανιάς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ