STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης: Ο Παπαδόπουλος έπιασε από το λαιμό τον Τζουρίτσκοβιτς

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος, έπιασε από το λαιμό τον μέσο της Ξάνθης, Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, γι' αυτό κι αμφότεροι αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στ' αποδυτήρια.

Ξάνθη και Αστέρας είχαν όλες κι όλες τρεις φάσεις της προκοπής (δύο και μία αντίστοιχα), δεν σκόραραν και μοιραία έμειναν στο 0-0. Γκολ δεν είχε το ματς, είχε όμως εννιά κίτρινες, μία κόκκινη κατά την εξέλιξή του και δύο κόκκινες μετά τη λήξη του.

O 27χρονος Σέρβος μέσος της ομάδας της Θράκης, Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς, έβρισε τον 28χρονο γκολκίπερ της αντίστοιχης της Τρίπολης, Νίκο Παπαδόπουλο (συγγενικό του πρόσωπο για την ακρίβεια) στ' αποδυτήρια. Τότε, ο δεύτερος κινήθηκε εναντίον του πρώτου και τον έπιασε από τον λαιμό.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να εκτονωθεί η ένταση. Ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Τζοβάρας, έδειξε κόκκινη κάρτα σε αμφότερους. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό περιγράφεται στο φύλλο αγώνα.

Μένει να φανεί εάν η τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών θα είναι ένα ματς - όπως προβλέπεται από την αποβολή - ή περισσότερα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε απαντήσει ως γκολκίπερ της Λαμίας την περασμένη σεζόν με ύβρεις στις αντίστοιχες των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ