STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξάνθη - Απόλλων: Κρούσμα κορονοϊού στους ακρίτες, αναβάλλεται το πρώτο μπαράζ

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θετικό κρούσμα κορονοϊού διαπιστώθηκε στην Ξάνθη με αποτέλεσμα να οδηγείται προς αναβολή το προγραμματισμένο για σήμερα πρώτο παιχνίδι μπαράζ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Ξάνθη επρόκειτο να υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου (22/8, 20:00) τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων μπαράζ με στοχο μια θέση στη Super League της επόμενης σεζόν.

Το ματς οδηγείται προς αναβολή βάσει πρωτοκόλλου καθώς μέλος της αποστολής της ομάδας της Θράκης διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό. Είναι το δεύτερο κρούσμα στους ακρίτες μέσα σε δύο μήνες.

Στις αρχές του Ιουλίου μέλος της Ξάνθης είχε βρεθεί θετικό στον ιό μετά από τεστ που διενεργήθηκαν με αποτέλεσμα να μετατεθεί η αναμέτρηση με τη Λαμία για τα playouts της Super League της περασμένης σεζόν.

Οι παίκτες της Ξάνθης θα υποβληθούν σε επαναλαμβανόμενα τεστ τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού( Ρούμπεν Σεμέδο), του ΠΑΟΚ(δύο κρούσματα με τον Μίροσλαβ Στοχ να ανακοινώνει από μόνος τουότι ήταν ο ένας εξ αυτών) και του Παναιτωλικού( δύο επίσης κρούσματα), ενώ την Παρασκευή (21/8) έγινε γνωστό ότι και παίκτης του Παναθηναϊκού (από το γκρουπ των κομμένων) βρέθηκε θετικός.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ